Kiekerönmaa, lepoa ja mielenmaisemaa

Postaukseni liittyy nyt hyvinvointiin ja samalla tämä on pienyrittäjälle mainosta, en saa tästä mitään , en edes tunne kyseistä yrittäjää, vaan haluan tämän postauksen tehdä koska arvostan pienyrittäjiä ja tiedän kuinka vaikeaa se voi välillä olla! Kuusamo on myös upea paikka lomailla!

Hyvinvointia luonnossa, metsässä. Kuulla tuulen kuiskuttelua puissa,  nähdä jopa revontulien loistetta, kuunnella hiljaisuutta, saada tuntea kiireettömyys! Se on parasta mitä voi itselleen hyvinvoinnin eteen tehdä.!

"elämysvalikoima on laaja ja elämyspäivän ohjelma suunnitellaan aina vieraamme toiveita kuunnellen." Otettu heidän sivultaan! Poroajelua tai hyskeilla, entä sitten avantoa ja pilkkimistä? Moottorikelkkasafaria, laavulla oloa, opastettuja juttuja löytyy ja retkiä, kysy!
Porotilavierailu Rukalla

Kiekörönmaa on Kuusamossa, se on lähellä laskettelurinteitä 12 km. Siellä on majoitusta ja saunoja, ulkoallasta, ah mikä fiilis istua lämpimässä porealtaassa tai paljussa, saunoa vaikka savusaunassa ja ympärillä on lunta, pakkasta, klikkaa tästä sivulle.

Majoitusta on kuudelle porontajoilla ja makuupussissa takkatulta ihaillen, ah sielu lepää ja kiireet unohtuu. Jos teitä on usempi, kysy mitä muuta olisi majoitusta tarjolla, varmasti auttavat, järjestävät!Majoitusta Rukan läheisyydessäEntä ruokailu sitten, tuoretta ja puhdasta, makuhermoja kutkuttavia annoksia! Tunnelmaa unohtamatta! Hyvä ruoka ja seura, mitä vielä?? No maisema!!


Poreallas Rukalla

Nykyään kaikilla on kiire tai pitää suorittaa  jotakin. Miksei voi vaan olla ja nauttia olostaan, mutta kuitenkin luonnossa, hiljaisuudessa??  Kokea uutta ja samalla levätä, syödä hyvin ja liikkua. Ilman hälinää ja melua, ilman suuria ihmismassoja. Tilaa on hengittää!Tämä paikka ei ole vain talvella upea vaan tätä voi hyödyntää koko vuoden. Mikä estää lähtemästä keväällä, kesällä, syksyllä?? Ei mikään! Kokoa pieni porukka, sovi yrittäjän kanssa ohjelmaa, polttaritkin vaikka, synttärit, tai joku muu elämys sinulle tärkeälle henkilölle. Varmasti saat rahoillesi vastinetta ja mikä tärkeintä olet osa luontoa, et suurta massaa.
Elämysmatkailua rennosti ja elämyksellisesti

Ota yhteyttä ja kysele itsellsi sopivaa elämystä!  Hintatiedustelut ja majoitustilaus.

Kuvat otettu Kiekerönmaan sivuilta luvalla.

Kommentit

 1. Upean näköistä. Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Houkuttelevan näköistä on.
  Kiva tuolla olisi lomailla ja rentoutua ja nauttia pohjoisen vaikuttavan kauniista luonnosta.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä upealta paikalta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Revontulet haluaisin nähdä...

  VastaaPoista

 5. Hieno paikka! Kiitos vinkistä ja mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle

  VastaaPoista
 6. Revontulet on kokematta, tahtootahtoo!!!
  "Avaruuskettu hännällänsä, taivaankantta piiskaa!" Ella ja Aleksi

  VastaaPoista
 7. Kaunista on... ja myöskin kylmän näköistä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.