Lahjapaperia ja pari sanaa yrttijuomista


Oletko teen tai yrttijuomien ystävä? Minä olen silloin tällöin, tosin teetä sinällään en juo vaan omia yrttisekoituksiani, joita meillä joutuu tai saa muutkin juoda. Tällä hetkellä menossa on  Kamomillasaunio, sen rauhoittava vaikutus on hyvä iltajuomana, se auttaa rauhoittavan vaikutuksensa ansiosta myös vatsavaivoihin, ylensyöntiin tai muuten helpottamaan stressaantunutta oloa. Pidän kuurina vain 3 viikkoa tätä ja sitten vaihdan. Tämä yrttijuoma siis iltaisin.

Oleko kokeillut kuivattuja mustaherukanlehtiä? Aivan ihana juoma, tykkään. Näitä tulikin kerättyä runsaaasti keväällä, alkukesästä sillä silloin on paras aika kun ovat juuri puhjenneet viheriöimään, ovat siten ravinteita täynnä.Myöhemminkin toki voi kerätä. Nyt on hyvä aika myös tästä juomasta nauttia, erilaisia viruksia sikiää taas. Tätä voi juoda pitkin päivää. Ja hyvää se tekee myös terveydelle, mustaherukka on tunnetusti hyvä c-vitamiinin lähde ja sitä on myös lehdissä. Sekaan voi lisätä potkua antamaan vaikka omenaminttua tai sitruunamelissaa, saat kyllä tehokkaan juoman.

Voit myös tehdä lehdistä mustaherukkalehtijuomaa : Linkki kotiliedensivulle 

Suomesta saa ostettua näitä kuivattuna kätevästi ja minun mielestäni myös kiva lahjaidea. Kerää erilaisia yrttipusseja,mausteita, teejuomia,jne kylpyaineita ja tee niistä kiva paketti. Sopii monelle käyttäjälle! Itse teen aina appivanhemmilleni.

Yrttipajalta saa hyvivä tuotteita ostettua, klik

Ei ole yhteistyö vaan ihan oma "mainos"sillä olen käyttänyt heidän tuotteitaan ja jokunen vielä onkin. Ja suositukseni!

Ja suosittelen myös lahjaideaksi Yrttikirjaa puutarhaihmiselle, tai yrteistä, kasveista tykkäävälle, se on muuten kätevä, ostin itselleni nyt syksyllä. Sen saat täältä tilattua  Käytännön yrttikirja Henrietten Yrttisivuja, klik

Mielelläni annan kivoja vinkkejä kun tiedän että ne ovat hyviä ja laadukkaita!

Ja vielä muutama kuva omatekemästä lahjapaperista, kätevää ja nopeaa, koukuttavaa ja riittoisaa! Myös kiva erilainen paperi lahjojen paketointiin, eikä ole kallistakaan, sekä kivaa puuhaa lasten kanssa. Ja miksei muidenkin, teenhän näitä itsekin :) Näitä voi tehdä persoonallisesti suunnitellen, eli minä tein reissuun lähtijälle, taiteilijasielulle ja puutarhurille :) Aiheita on ja vain mielikuvitus on rajana. Nämä paperit ovat A3, sopii moneen pikku pakettiin ja voi laittaa monia jos yksi ei riitä.

Tässä tätä taas, hiukan vinkkejä.

Mukavaa joulukuuta!


Kommentit

 1. Minä niin toivon, että tykkäisin teestä ja yrttijuomista, mutta kun ei. Tee menee alas vain krapulassa (kun kahvi ei mene :-D), eli onneksi aika harvoin, ja yrttijuomat uppoavat vain silloin, kun on jotain ylävatsavaivoja (kahvia ei voi juoda). Glögi sen sijaan on hyvää, ja sitä tässä paraikaakin nautiskelen.

  Nämä sinun lahjapaperisi ovat kyllä ihan huippuhienoja. Paljon hienompia kuin mitkään kaupan! <3

  VastaaPoista
 2. Ostan nykyään Clipperin luomuteetä. Kamomillaa, organic sleep easy teet unen parantamiseen. Vadelman makuinen valkoinen tee ja vihreä tee muuten vaan. Luomuja kaikki.
  Vaihtelen välillä.
  Mustaherukka, metsämansikka, vadelma jne kuuluivat itse keräämiin ennen, nyt en ole ehtinyt. Kuivuri kyllä on.
  Kahvia juon myös, sekin luomua.
  Yrittejä käytän ruoanlaitossa paljon.


  VastaaPoista
 3. herukanlehdet ovat minunkin suosikkejani

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oranssitähdikki, oranssia energiaa

Inkivääriä itse kasvattaen

Itse tehty shampoo