Luonnonkosmetiikkaa itse tehden, paja Turussa

Oletko tehnyt itse luonnon aineksista kosmetiikkaa? Tai ollut sellaisilla kursseilla, työpajoilla?Itse olen tehnyt saippuaa, nestemäistä saippuaa, shampoota/huuhteluainetta hiuksille kuiville, luonnonkiharoille hiuksilleni  ja myös kasvovoidetta  herkälle iholleni.

Olen siirtynyt kokonaan luonnonkosmettiikkaan ja katson tarkkaan mitä purkin tai tuubin kyljessä sanotaan.

Vihreä ilo tarjoaa kätevästi erilaisia pajoja kosmetiikan tekoon. Nämä pajat ovat Turussa joten Turkulaiset Tiistaina on paja  6.3 ehkä siellä on vielä tilaa ja tuolla sivulla on infoa tulevisa pajoista myös! Itse menisin jos olisin lähellä!

"Kosmetiikkapajassa valmistetaan arganöljyseerumia kasvoille, hoitavia huulibalsameja, eri ihotyypeille sopivia kasvo- tai vartalovoiteita, hierontaöljyjä ja ihoa elvyttäviä/puhdistavia kasvonaamioita." Hyvä tilaisuus!!
Teen mielelläni yhteistyötä hyvän asian puolesta.


Kommentit

 1. 0i mä haluaisin tehdä!! Mun luonnonkosmetiikat on ollut kukkajalkakylvyt yms mökillä..hih Oikein mukavaa alkavaa viikkoa☀️☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet taida asua Turussa, mukavaa viikkoa sinulle myös.

   Poista
 2. Harmi, että meiltä on niin matkaa Turkuun.

  VastaaPoista
 3. Luonnonkosmetiikka, mielenkiintoinen aihe. Haluaisin kokeilla kaikenlaista, mutta onko saamattomuutta vai mitä kun en ole toimeen oikein kunnolla tarttunut. Ajasta se ei ole kiinni. Minun kokeilut on tosi vähäiset: nokkosvedellä hiusten pesua, kurkkunaamioita, hunajanaamioita, jogurttinaamioita, koivunlehtivedellä jalkojen liotusta ja jotain muita pieniä satunnaisia kokeiluja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oranssitähdikki, oranssia energiaa

Inkivääriä itse kasvattaen

Itse tehty shampoo