Tiistain tempauksetVuosi vaihtui ja uudet kujeet. Mitään lupauksia en tehnyt, ne minusta turhia, mutta jotain uutta tekisi mieli aloitella uuden vuoden kunniaksi. Nyt alkaa kuitenkin jo suunnitelmat puutarhakautta varten. Uuden koholavan laitamme ja se pitäisi pian tilata, eli jo tällä viikolla. Siinä voi hyvin hyödyntää kuusen rippeitä pohjalla muiden oksien ym lisäksi.

Maahan pitäisi kaivaa vesisäiliö noin 7000l sadevedelle, nyt on noita pienempiä tankkeja/säiliöitä talon nurkilla ja kasvarin nurkalla. Aitaa pitäisi uudistaa ainakin 50 metriä ja isommat tuijat jo kasvaneet turhan isoiksi joten niitä pitäisi myös leikata hiukan. Joten näillä pääsee alkuun kivasti kevään edetessä. Jos säät sallii eli vesisade jatkuu eikä lunta tai pakkasia tule voidaan aloitella näiden suhteen.

Tänään meillä ihmeen lämmintä 10 astetetta ja eilen jopa aurinkoistakin kuteen alakuvasta näkyy. Meillä on tapana käydä syömässä jossain ravintolassa ainakin kerran kuukauteen ja tuo kuva otettu erään ravintolan pihasta ja kuvakulma meille päin, eli taustalla näkyy hiukan kylääkin tai no huonosti näkyy. Huomaatte että aurinkoista ja varsin keväiset maisemat, no tänään sataa joten ilo oli lyhyt.Tänään on hyvä aika kuunnella omaa kehoaan. Juotko tarpeeksi vettä päivän aikana? Se on paras juoma ja kaloriton. Se auttaa aineenvaihdunnassa ja painonhallinnassakin. Lisäämällä myös vaikka puolikin tuntia liikuntaa päivääsi saa hyvää aikaiseksi kehossasi. Oletko kokeillut?


Mukavaa tiistaita kaikille tasapuolisesti.!

Kommentit

 1. Vettä tulee juotua ihan liian vähän. Jostain syystä se aina unohtuu. Ihania kuvia <3 Mukavaa tätä vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei,hyvä kun muistutit.Vettä juomaan,kivaa loppu päivää.

  VastaaPoista
 3. Minä juon paljon. Töissä opin, että työpöydällä oli aina aamuisin täytetty 1,5 litran vesipullo ja sen päivän aikana join...:)

  VastaaPoista
 4. Olet oikeassa tuon veden juonnin suhteen...juon todella paljon. Hyvää uutta vuotta❤

  VastaaPoista
 5. Mukavaa uuttavuotta myös sinulle! Teillä onkin varsin keväistä ja voitkin hyvin aloittaa jo puuhailut pihalla. Minä vasta suunnittelen tämän vuoden projekteja. Uuden vuoden kunniaksi tarkistan ja uudistan elämäntavat ja veden juonnilla onkin hyvä aloittaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.