Tiistain tempaukset, viikonpäivä puuhailujaNo niin olen kohta viikon tehnyt erilaisia postauksia päivistäni, tänään vuorossa Tiistain Tempaukset. Jatkossa teen vain jostain päivistä, mikä tuntuu kivalle juuri sinä aamuna kun silmäni avaan, vain aamulla on minulla aikaa postailla tai sitten käytän ajastinta, sekin hyvä systeemi.

Paketteja postiin, kirjeiden kirjoittamisia, pakettien tekoa, niiden jotka lähetevät maailmalle. Joulukortit ovat valmiina ja ne lähetän vasta ensi viikolla että varmasti kerkii sinne Suomeen.
Pitää oikein ottaa itseään niskasta kiinni että saa yhden huoneen siivottua, en ole mikään siivousintoilija, äh miten tylsää puuhaa. Mutta nyt on pakko en mahdu askartelemaan huoneeseeni enää. Se on minun tempaukseni tänään ja iso sellainen onkin.

      


Ja meinaan varsinaisen kivan tempauksen tehdä perjantaina!! Silloin on vuorossa arvonta!
Blogistanissa on kaikenlaisia kivoja haasteita eikä millään kaikkiin kerkii mukaan vaikka haluaisikin, mutta omaan tahtiin.

ps. lisää rosmariinia päivittäiseen ruokavalioosi, mausteena salaatteihin, liharuokiin tai teenä. Sillä rosmariini on verenkiertoa vilkastuttava, vastustuskykyä lisäävä, helpottaa vatsavaivoissa, paranta aruuansulatusta, helpottaa kuukautiskivuissa, turvotuksessa jne.  Siinä hyödyllinen ja  kiva tempaus sinulle!!
  

Viime viikolla aloittelin uutta Viikonpäivä puuhailu haastetta täällä blogissani,  ja sen voi toteututtaa myös instassa sekä facessa, laittamalla päivään sopivan kuvan esille sekä lisäämällä Hashtagit alla olevasta listasta. Sen pitää siis kuvastaa omaa arkeasi juuri sinä päivänä, omia juttujasi, omaa tekemistäsi. Omaa fiilistäsi jne. Mutta ei töitä, opintoja tai kotihommia, siivousta tms. Vaan niitä erillisiä juttuja joita päivääsi kuuluu tai toivot kuuluvan.

Joka arkipäivälle on oma Teema  joka antaa vain viitteitä mitä se postaus tai kuva voisi pitää sisällään. Ei tarvitse joka päivä osallistua vaan silloin kun tykkäät ja on sopivaa postausta aiheisiin. Teen malliksi nyt muutamia päiviä, linkitä omasi komenttiketjuun ja mainitse mistä otit haasteen blogissasi eli täältä minulta.  Käytä allaolevia teemoja ja kyseistä päivää.Tule mukaan!

Ja linkkitämisestä, ei tarvitse linkittää mihinkään, riittää kun teet noiden teemojen mukaan ja laitat blogiisi mistä olet haasteen saanut, linkitä minun blogini omalle sivullesi.

Hashtagit instaan ja tunnisteita muihin.

Viikonpäivä puuhailua

Maanantain makoisat
Tiistain tempaukset
Keskiviikon keventäjät
Torstain toivotut
Perjantain parhaat
Lauantain laiskotukset
Sunnuntain selätysKiva kun tulet mukaan ja ei ole tarkoitus joka päivä postata, ota joku päivä ja aihe mikä sinusta tuntuu kivalle ja mikä innostaa.

Mukavaa Tiistaita juuri sinulle!!

Kommentit

 1. Päiväsi kuulostavat ihanan leppoisilta, jos ei siivoamista lasketa 😊
  Tänään tuli postista ihana arvontavoitto! Kiitos suuresti, päiväni on piristetty.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs kesti matkata sinulle, hyvä että tuli perille! No tiedä niin leppoisesta mutta tähän haasteeseen ei voi normijuttuja laittaa, vaan ne mitä teet erilailla :)

   Poista
 2. Tuo runokortti on niin koskettava.Kiitos päiväsi kerronnasta ja kauniista kukista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.