Perjantain parhaat, viikonpäivä puuhailua
Se on joulukuu ja tästä se lähtee joulun odotus. Meilläkin availtiin kalenteria. Sieltä paljastui toiselle pari tarvittavaa työkalua suklaan kera ja toiselle juotavia herkkuja. Nuo juotavat olivat sekä minulle että miehelleni, saan samalla iloita minäkin. Eli tein teekalenterin ja mukana oli pikku pullo viskiä, mieheni kun niistä tykkää ja näin saa samalla maistella erilaisia.  Minä en ole viskin ystävä ollenkaan.

Perjantain parhaat, jotenkin kun joulukuu alkoi koko fiilis on erilainen, lie syy joulussa.
Pikkuhiljaa valmistelua  itse jouluun ja nautiskelua samalla tästä tunnelmasta. Meille luvattiin lumisateita, no ainakin tuonne vuorille. Koko perjantai on hyvä päivä, viikonloppu alkaa ja kaikkea kivaa odotettavissa. Minulle tärkeää on että ollaan yhdessä enemmän ja syödään hyvin kiireettä ja vaikka katsellaan elokuvaa yhdessä, sekin jo herkkua meillä ja harvoin tapahtuvaa nykyään.

Kuuntelen paljon Gregorian kuoroa ja heidän konsertissaankin pääsin käymään. Upeita tulkintoja eri laulajilta ja tämä Ave Maria todella kaunis.  Laitan sen linkkinä jos aukeaa teille sinne.

Tämä päivä muodostuu pienistä hetkistä ja vielä runo loppuun.

 "Tämä päivä

on päivistäni parhain
niiden muiden parhaiden joukossa
juuri tänään olen ja elän
elän tätä hetkeä juuri nyt.

On paljon mitä muistella, paljon arvokkaita sanoja
hetkiä, tunnelmia, tapahtumia
ne kaikki ovat muodostuneet hetkistä.

Hetki on tärkein
elä hetkessä

siinä on kaikki. "

-eh-Hyvää joulukuuta kaikille tasapuolisesti.!Keskiviikkona aloittelin uutta Viikonpäivä puuhailu haastetta täällä blogissani,  ja sen voi toteututtaa myös instassa sekä facessa, laittamalla päivään sopivan kuvan esille sekä lisäämällä Hashtagit alla olevasta listasta. Sen pitää siis kuvastaa omaa arkeasi juuri sinä päivänä, omia juttujasi, omaa tekemistäsi. Omaa fiilistäsi jne. Mutta ei töitä, opintoja tai kotihommia, siivousta tms. Vaan niitä erillisiä juttuja joita päivääsi kuuluu tai toivot kuuluvan.

Joka arkipäivälle on oma Teema  joka antaa vain viitteitä mitä se postaus tai kuva voisi pitää sisällään. Ei tarvitse joka päivä osallistua vaan silloin kun tykkäät ja on sopivaa postausta aiheisiin. Teen malliksi nyt muutamia päiviä, linkitä omasi komenttiketjuun ja mainitse mistä otit haasteen blogissasi eli täältä minulta.  Käytä allaolevia teemoja ja kyseistä päivää.Tule mukaan!

Hashtagit instaan ja tunnisteita muihin.

Viikonpäivä puuhailua

Maanantain makoisat
Tiistain tempaukset
Keskiviikon keventäjät
Torstain toivotut
Perjantain parhaat
Lauantain laiskotukset
Sunnuntain selätys

Kommentit

  1. Tämmöiset perjantain parhaat mulla. Pitää nauttia tästä päivästä, se ei toistu!! Meillä tuiskuaa vaihteeksi lunta, saas nähdä kuinka kauan pysyy.

    https://floral-passions.blogspot.fi/2017/12/perjantain-parhaat-best-of-friday.html

    VastaaPoista
  2. Ihanaa joulukuuta ja ihana haaste.Laitanpa korvantaakse.Mukava perjantai sulla.Itse olen maalla ja poltellaan kynttilöitä.Sauna lämpenee.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.