Testissä Signe Seebid luonnonkosmetiikkaa

Pitkästä aikaa postaus näistä Signe Seebid:n tuotteista joita tykkään käyttää.
Bona Valere tuo näitä sinne Suomeen Virosta ja tilaamalla  häneltä saan näitä kätevästi myös Saksaan. Saippua oma ostos.

Kuolleenmeren saippua, on minulla ahkerassa käytössä. pesin jopa hiukseni sillä kun psori siellä jyllää, eipä tuntunut pahalle, tämä kokeilu vielä jatkuu. Saippuasta sanotaan näin Bona Valeren sivuilla


"Signe Seebidin luonnollinen kuolleenmeren palasaippua:
- Puhdistaa ihohuokosia
- Kuorii hellänvaraisesti ihoa
- Parantaa luonnollisesti ihon kosteutta
- Vähentää tulehduksia ja aknea
- Vähentää ihon karkeutta ja tasaisuutta
- Rauhoittaa ihon tulehduksia (ekseema, psoriasis, atooppinen iho)
Kuolleenmeren suola sopii hoitamaan useita iho-ongelmia, kuten liiallista ihon kuivuutta ja liikaa talia. Kuolleenmeren suolassa on elimistölle välttämättömiä aineita - rikkiä, klooria, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja magnesiumia.
Vaaleanpunainen ja musta savi hoitavat ja puhdistavat ihoa.
Luonnollinen vaaleanpunainen savi puhdistaa, kiinteyttää ja virkistää ihoa. Hellävarainen vaaleanpunainen savi sisältää piidioksidia, rautaa ja mineraaleja, joiden ansiosta se jättää ihosi silkinpehmeäksi ja puhtaaksi. Antioksidantit savessa pystyvät tuhoamaan vapaita radikaaleja ja hidastavat ikääntymisen prosessia.
Luonnollinen musta savi on todella harvinainen, jolla on korkea piin, alumiinin ja mineraalin määrä, jotka edistävät solujen uudistumista ja parantavat  ihon sävyä.
100 % puhtaat laventelin ja palmarosan eteeriset öljyt ovat antiseptisiä ja nopeuttavat ihon uusiutumista.
INCI: Olea Europea (oliiviöljy), Cocos Nucifera (kookosrasva), Elaeis Guineensis (palmurasva), Sea salt (merisuola), Brassica Campestris (rapsiöljy), Ricinus communis (risiiniöljy), Lavandula Angustifolia Essential Oil (laventelin eteerinen öljy), Cymbopogon martinii Essential Oil (palmarosan eteerinen öljy), Kaolin pink (vaaleanpunainen savi), Kaolin Black (musta savi) "

Mitä tuohon lisäämään, kun se että erittäin hyvä saippua!


Ja sain myös testiin erittäin hyvä tulokkaan, eli kätevässä suihkepullossa olevan deodorantin. Tämä minulla oleva on hajuton. Olen tätä käyttänyt jo reilun kuukauden verran ja meillä on täällä ollut todella hikiset oltavat tänä aikana, lämpötilat ovat olleet testin alussa yli 30 astetta ja nyt testin lopussa myös 30 astetta, olen tehnyt pihahommia, hikoillut ja tämä ei ole pettänyt missään tilanteessa, joten suosittelen! Ja tuo kätevä suihkemalli ainakin minulla toimii hyvin. Ja vaikka käytän päivittäin, on myös riittoisaakin huomasin.

Paketin kyljessä sanotaan näin:

Puhdas, tuoksuton kristallideodorantti. Mineraalikristalli muodostaa iholle antibakteerisen ympäristön, supistaa ihohuokosia ja on antiseptinen, mutta antaa ihon hengittää luonnollisesti. Puhdas deodorantti ei sisällä eteerisiä öljyjä, on tuoksuton ja sopii myös herkkäihoiselle. Deodorantti ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntä- ja ävrriaineita. Meidän minariilikristalli on luonnollinen peräsisin vulkaanista.


Bona Valeren sivuilla on Laventelin tuoksuinen myynnissä, suokkini tuo laventeli missä muodossa tahansa.


Ja tämä myös tärkeää :

Kaunis Signe Seebid luonnonkosmetiikka on valmistettu käsityönä, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja Viron ​​kasveja. Kaikki luonnonkosmetiikktuotteet ovat luonnollisia ja ihoystävällisiä.
Signe Seebidin yksikään ihonhoitotuote ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntä- tai väriaineita eikä muita myrkyllisiä kemikaaleja. Luonnollisestikaan tuotteita ei ole testattu eläimillä.

ja lisää voitte lukea Bona Valeren sivuilta ja tilailla näitä hyviä tuotteita itsekin.Kiitos Bona Valere testi deodorantista!


Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.