Laventelin lumoa


Kaksiviikkoa olen nauttinut itseni hemmottelusta, sillä meni hermot hiusteni ja päänahkani kanssa. Kaukana ovat tasapaino ja kiva olo josta postasin joku aika sitten.
Omassa ihossani ja varsinkin päänahassani huomaan stressin ja kiireen vaikutukset tosi pian. Sillä silloin Psoriasikseni joka onneksi on vielä lievää mutta on kuitenkin olemassa ja juuri päänahassa, alkaa oikuttelemaan. Ja nyt se oikuttelee urakalla ja lisääntyy.

Leikkasin itse jo hiuksiani (15cm) kun olivat niin takussa ja hirveet suorastaan. Minulla on luonnonkiharat pitkät hiukset. Joten voitte kuvitella mikä on olo kun psori jyllää paksun pehkon alla. Ja turhaa sanoa että käytä sitä ja tätä, olen kaikkea kokeillut! Ja normaalisti tasapainoa onkin mutta nyt oli jälleen stressiä ja muutenkin murhetta=ihoni reagoi.

Sain testattavakseni Bona Valeren Herkälle iholle Laventelin Ihovoiteen ja ah mikä kiva tunne päänahassa. Laventelihan on tunnettu rauhoittavasta vaikutuksestaan ja psori iho tarvii kostutusta ja hellää hoitoa ja tässä on nämä yhdistettynä kookosrasvaan, jota muutenkin käytän päänahkaani silloin tällöin tai pelkkää risiiniöljyä joten ihoni ja minä kiitän tästä voiteesta!

Bona Valeren sivuilla sanotaan seuraavaa tästä tuotteesta :

"Laventelihoito sopii yleisesti ihon ja hiusten hoitoon. Kookosrasva ja laventeliöljy yhdessä syväkosteuttavat ihoa. Kookosrasva hoitaa ihoa. Laventeliöljy rauhoittaa ihoa ja auttaa ihoa palautumaan auringonoton jälkeen. Voi käyttää myös kuivalle päänahalle ennen hiusten pesua."

Voi todellakin käyttää kuivalle päänahalle. Itse laitoin pitkin päivää tätä voidetta päänahkaani ja varsinkin psorikohtiin ja vasta seuraavana päivänä oli hiustenpesu. Ja samalla sai kivan tuoksun hiuksiin! Käytin tätä myös kuiviin käsiini iltaisin, paljoa ei tarvitse laittaa on sen verran hyvä rasvakoostumus. Kuivaihoisen tuote!
Ja en näe tarpeen pestä voidetta heti hiuksista pois, sitä voi muutenkin levitellä kuiviin latvoihin kun ei laita hirveesti kerrallaan.

Tässä tuotteessa on sekä kiinteämuoto jos tuote on alle 22 asteessa ja kivan juokseva muoto jos mennään lämpimämpään. Meillä oli tuossa sisälläkin jo 30 astetta kun helle helli joten tuli tutuksi tuo nestemäinenkin muoto. Jääkaapissa kiinteytyi pian. Ja nyt onkin kiinteää muotoa jälleen käytössä, se tuntuukin mukavammalle kun saa sopivan määrän heti sormenpäähän otettua ja siitä levitettyä suoraan kohteeseen, eli minulla psoriläikkiin.

Oma kokemukseni on että tätä voi psoriaatikotkin käyttää, itse koin tämän positiivisena ihollani, helpottaen kutinaa ja punoitusta rauhoittaen. Toki varoen aina oltava, eli ensin testattava vähän puhtaalle iholle ettei ole allerginen tuotteen aineosille jne. Hyvä voide alueille mitkä tarvitsevat kostutusta, kantapäät, kädet, hiuslatvat jne.
Ja olin tuossa yrttimaallani auringossa koko päivän, joten voiteen hyvä ja miellyttävä vaikutus tuli testattua myös auringonoton jälkeen. Ja hyttysten pistokohdatkin kiittävät samalla!

INCI: kookosrasva, E-vitamiini, laventelin eteerinen öljy.

Tuote on muuten riittoisaa 120ml ja 14€  hintaan saat nauttia pitkään tästä tuotteesta. Ainakin minulle nämä ovat tärkeitä asioita. Eli tuote kyllä maksaa itsensä takaisin piankin.

Bona Valere siis maahantuo näitä upeita luonnonkosmetiikka tuotteita Virosta ja hänellä on hyviä tarjouksia, monia erilaisia tuotteita sekä asiantunteva asiakaspalvelu tarjota verkkosivullaan.

Kiitän yhteistyöstä Bona Valere ja suosittelen ostoksille! Ja itse jään käyttäjäksi se on varmaa!

Facessa hehkutetaan Risiiniöljyn puolesta ja se on nyt edullinen Bona Valeren sivuilla!!  Se on loppumassa joten käy pian jos haluat sen hankkia!


Kommentit

  1. Ihana tuote varmasti ja lisäksi aurinko auttaa psoriin. Kelan asiakasneuvojana kerron, että kannattaa hakea kuntoutusta aurinko-hoitoon lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enkuli,aina kannattaa ottaa selvää mitä kuntoutusta ym voi saada omiin sairauksiinsa. Meillä täällä Saksassakin on erilaisia mahdollisuuksia.Onneksi vielä paistaa ja se tekee terää..hermoillekin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.