Grillauksen lumoa ja mausteiden aatelia.

Yhteistyöpostaus.


Kesään kuuluu grillaaminen ja hyvät mausteet takaavat onnistuneen tuloksen. Yrttipajan grillaus- ja yleismaustetta on tullut nyt kokeiltua eräänkin kerran ja myös vaativampaan makuun olevat vieraani ovat olleet iloisesti yllättyneitä, uudesta, pehmeästä  mutta aromikkaasta mausta lihassa. Ja samaa sanon itsekin.

Osaan lihoista teimme marinadin ja tätä sekoitusta siihen tietenkin ja hyvää tuli ja osa suoraan lihan päälle grillatessa ja sen jälkeenkin, kukin makunsa mukaan. Pienet lapsivieraammekin tykkäsivät, se tuntui hyvälle, kun monta kertaa jokin on liian voimakasta tai haisee pahalle.

Aineosina: Merisuolaa (25%), basilikaa, valkosipulia, lipstikkaa, sipulia, oreganoa, rakuunaa, kirveliä, persilja.

Tomaatteja tulee omasta kasvihuoneesta mielettömän paljon ja kurkkua myöskin. Tuoreet kasvikset kuuluvat kesän herkkuihin jo sinälläänkin. Mukaan tuoresalaattia, tilliä. Sekä oma tekemääni pestoa josta tietoa edellisessä postauksessa.

Yrttipajalla on nyt uudet kotisivut ja todella suositten ostoksille. Eivät ole hintavia tämä 48g purkki maksaa 5,18€ ja suomalaista tuotetta joka minullekin tärkeää. Jatkossa saavat ollakin ahkerasti paketteja lähettämässä minulle tänne Saksaan..sillä hyvää haluaa aina lisää. Verkkopankin kautta maksaminenkin on nykyään helppoa ja postipoika kulkee maailmalle asti. Ilolla suosin suomalaista ulkomaillakin!

Pesto oli ehdoton suosikki myöskin vierailleni ja sen menekin takasi käyttämäni mausteet, ja niistä lisää tällä viikolla.

Kiitokset Yrttipajalle makuelämyksistä!

Kannattaa poiketa lukemaan muutenkin yrttitietoutta heidän sivuiltaan ja ehkä juuri sinä olet kiinnostunut kerämään heille yrttejä? Mikäs sen kivempi näin kesällä, hyöty ja liikunta samalla.


Kommentit

 1. Täällä on paljon asiaa.Itse en ole lihansyöjä joten grillailen kasviksia .Yrtit antavat makua kasvisruokiinkin. Niin meille oli luvattu helettä mutta ei sitä ole vielä tullut.20 plussaa oli eilen ja samaa tälle päivälle luvassa.No se kyllä riittää minulle.Hyvää uutta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki, en itsekään paljoa lihaa syö, mutta joskus ja ainakin vieraat syö hyvin kun tulevat ja kasviksissa mausteet ovat myös edukseen :)

   Poista
 2. Hello . Want to share your blog with the world? To find people who share the same passions as you? Come join us.
  Register the name of your blog URL, the country
  The activity is only friendly
  Imperative to follow our blog to validate your registration
  We hope that you will know our website from you friends.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Have a great day
  friendly
  Chris
  We follow your blog, please Follow our return
  All entries will receive a corresponding Arwards has your blog

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.