Silkin pehmeyttä, saippuassa


Yhteistyö. Sain testattavakseni aivan ihanan käsintehdyn luonnonkosmetiikka saippuan. Olen muuten saippuafani, keräänkin näitä. Mutta "harmikseni" tätä oli testattava, olisin niin mieluusti jättänyt tämän aarteisiini. Tämän saippuan silkinpehmeä koostumus oli kyllä ihana tunne iholla. Käytin koko vartalonpesuun. Ja ihoni joka normaalisti kuivuu kun käytän saippuoita, ei ollut moksiskaan vaan iho tuntui hyvälle pesujen jälkeen. Mieto tuoksu oli positiivinen yllätys. Sillä olen hajuherkkä ja jos kovin voimakkaita tuoksuja saan päänsäryn.

Tässä on käytetty hyviä raaka-aineita  kuten oliiviöljy, kookosrasva, palmurasva, rapsiöljy, risiiniöljy, silkki, ylang-ylangin eteerinen öljy, wintergreen eteerinen öljy.

Ylellistä ihonhoitoa silkillä ja itämaisilla aromeilla. Saippua sisältää aitoa silkkiä, jonka voi tuntea sen vaahdossa.  Sen tuntee kyllä! Saippua sopii herkälle iholle ja sillä on ihoa kosteuttava vaikutus. Käytetään päivittäiseen pesuun ja voi todellakin käyttää koko vartalon pesuun, ei vain käsille tai kasvoille. Ihoni tykkäsi ja se on paljon!

Saippuaa valmistaa,  tekstiä kopioitu suoraan BonaValeren sivuilta  


Signe Seebid

Signe Seebid kylpyhuonekosmetiikka on valmistunut käsityönä, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita ja Viron kasveja. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja ihoystävällisiä.
Käytetty värit ovat peräisin luonnonkasveista, oksideista, lietteestä, savesta tai muusta luonnossa esiintyvästä.
Saippuat on valmistunut perinteisellä menetelmällä, mikä tarkoittaa, että rasvaa kuumennettaessa lämpötila ei nouse yli 70 astetta ja kaikki iholle arvokkaat aineet säilytetään. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä aineita. Saippualle antavat tuoksun luonnolliset eteeriset öljyt.

Nyt tämä ihana saippua on tarjouksessa Bona Valeren sivuilla joten kannattaa poiketa ehdottomasti! Ja säästää  hinta nyt 3,99!!  (8€). Ja siellä on kyllä muutakin ihanaa!

Ja tiedän mistä voin ostaa omat saippuanikin.


Bona Valere on luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa, jonka kaikki tuotteet ovat valmistettu käsityönä, luonnon parhaista raaka-aineista. Yksikään tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilytys- tai väriaineita eikä muita kemikaaleja. Luonnollisestikaan tuotteita ei ole testattu eläimillä. 
Lisäksi Bona Valere toimii virolaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden maahantuojana.
Kommentit