" Minuuskorut" ja kortti ja Arvonta!

                                       Minuuskoru + kortti.

Mietin mistä tänään kirjoittaisin. Päädyin näihin koruihin, sillä tykkään itsekin näistä. Ne ovat pieniä vain 3cm halkaisijaltaan ja nauhanpituus on noin 25cm, sopii kaulaan tai laukun hihnaan heilumaan, mihin nyt sitten kukin tykkää sen laittaa. Itselläni roikkuu erilaisia laukkussani, tosin vaihtelen niitä välillä mielialani mukaan.
Miksi kerron näistä yrttiblogissani, no tämä blogi ei ole vain yrteille vaan kokonaisuutena ihmisen hyvälle ololle.

Kun näin nämä korut ensimmäistä kertaa tuli heti mieleeni noi minun on saatava, ne olivat kaikki niin hurmaavia. Jokaisella oma pieni tarina kerrottavanaan. Ja niitä on kiva hypistellä, korun pinta on viileä ja se jotenkin rentouttaa jo yksinäänkin. Ainakin omat ajatukseni lakkasivat lähes toimimasta, no sitä tapahtuu jo muutenkin :)
Koruosa on metallia ja koru nimeltään lasikapussi, kevyt siis. Annoin näille nimet.

Miksi, no näillä on oma merkityksensä ja se merkitys juuri minulle itselleni. Valitsin itselleni Auringon ja mietin mitä se viestittää juuri minusta. Tein itselleni analyysin ja kas kummaa näin se menee ja uuttakin oli, mutta ei mahdotonta. Tunteeko itse itsensä varmasti?  Näin sitä sanotaan, mutta jos on avoin uudelle, avoin tutkimaan, ottamaan selvää, menemään syvemmälle itseensä voi löytää jotakin uutta. Elämä on matka ja ihminen sen matkustaja ja aina oppii matkallaan!

Me olemme erilaisia omine ajatuksinemme ja arvoinemme, mutta ainakin minä iloitsen pienistä asioista, pienistä hetkistä joista muodostuu päiväni. Hyviä hetkiä, mutta  muitakin tietenkin kuuluu elämään. Itse voin vain iloita pienistä asioista, ne antavat minulle voimaa ja iloa jaksaa arjen kulkua.

Halusin tehdä yhden korusetti arvonnan. Valitse intuitiolla koru, mikä noista sinua eniten puhuttaa. Teen sinulle siihen kortin lisäksi, se kortti on tulkintaa, analyysia. Se perustuu sinuun ja tarkemmin siitä sitten sähköpostitse, ei mitään romaania vaan pari sanaa itsestäsi jotta sen kortin voin tehdä. Sitten se  on sinua.
Kerrot vain pari asiaa minulle, ikäsi, horoskooppisi, horoskoopista kiinnostaa vain luonneanalyysi! ja miksi tuo koru, minkä takia valitsit sen. Korttia en laita esille koska se on henkilökohtainen juuri sinulle! Se mahtuu mukaasi, laukkuusi tms.

Lisää näistä on kotisivuillani jos haluat poiketa kurkkaan, löytyy oikealta yläkulmasta linkki.

Eli lukijat ja lukijaksi liittyvät pääsevät mukaan. Kommentoi ja laita meilios. että löydän sinut! Muistakaa liittyä lukijakseni ellette jo ole!


Korut on tehnyt Vihreä Taika, itse teen sen kortin tai kortteja jos tulee monia asioista analyysissä esiin. Tärkeimmät pääsevät korteille, mikä juuri sillä hetkellä on pinnalla.

Yksi setti arvonnassa siis. Laita kommenttiin mikä koru ja meilios!Vielä kerkiää mukaan, lukijat ja lukijaksi liittyvät,vielä selvennän tähän.
Arvonta aikaa on 2.6 -16 asti.

Kommentit

 1. Kasvaminen mielyttää eniten!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. uudistuminen on ihana ja kiinnostava. rai.aurinko@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Kyllä se tuo aurinkokoru on minun mieleeni sopiva. Mukaan arvontaan onnea koettamaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Heti tuli mieleen aurinko, joten se koru puhuttelee eniten, samoin kuin tuo kasvaminen.
  Ihanat ja henkiset korut. TYKKÄÄN

  VastaaPoista
 5. Uudistuminen, puu ja syvällisyys vetivät puoleensa eniten. Ihan ekana silmiin pomppasi uudistuminen. Hienoja koruja ja mielenkiintoinen arvonta :)
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tämäpä mielenkiintoinen arvonta. Valitsen uudistumisen, se puhuttelee tässä elämäntilanteessa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiva kun moni osallistuu,saas kattoo mikä on kortin "tulos" :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihania. Vaikea valita, kolme nousi heti pintaan eli Aurinko, Syvällisyys ja Intohimo. Aurinko taitaa viedä voiton. Arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 9. Uudistuminen kolahti minuun :) kipa89@windowslive.com

  VastaaPoista
 10. Arvonta suoritettu poikani iloisella avustuksella...ja hän nosti lapun jossa oli nimi RaijaAnnikki,joten Onnea vaan ja nyt sitten korttia tekemään :)
  Kiitos kaikille jotka olitte mukana,lisää arvontoja on tulossa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.