Kukkien voimaKukkasilla on oma kielensä ja merkityksensä. Mutta kuka muistaa niitä kun ostaa vaikkapa kotiin kukkia tai vie toiselle mennessään kylään tms.?

Itse ostan ja kasvatan kukkia niiden viehättävyyden takia, niiden ulkomuodon takia tai tuoksukin on eräs kriteeri. Sekä väri! Se on minulle todella tärkeää.

Kukat ovat luonnollinen tapa piristyä. Eikä niiden tarvitse maksaa paljoa. Voi ostaa vaikka yhden oksan tai koko kimpun jos niin haluaa. Mutta varmasti kukilla on piristävä vaikutus.

Ne antavat eloa huoneeseen. Kuin olisivat aurinko sateisena päivänä. Ne lievittävät kauneudellaan myös kipua, saaden ajatukset hetkeksi muualle ja siten hyvänolon tunnetta levitettyä. Tästä ihan omiakin kokemuksia.

Viikonloppuun valitsin oranssin koska se auttaa väsymykseen, joka pitkän viikon jälkeen on taattua. Joskus tuntuu että työpäivä on aamusta aamuun, sillä vähiin jäävät välillä yöunet. Muutama oranssikukka maljakossa olkkarissa tai vaikka keittiössäkin sillä siellähän tulee myös vietettyä aikaa...ja silmät palaavat kukan loisteeseen.

Hoidetaan myös mieltämme ei vain ruumistamme.

Piristävää viikonloppua. Kukkaterapiaa on myös luonnollisena olevat kukat, eivät vain kukkauutteet!

Kommentit