Maanantain fiilikset, kevään vihreää

Täällä meillä on jo pienet alut koivuissa. nämä kuvat ovat viimevuotisia. Mutta tämän Maanantain fiilikset ovat keväiset. Aurinko paistaa ja luvassa 12 astetta. Viikonloppuna lauantaina oli jo 20 astetta.
Aurinko jo piristää kummasti. Se nostattaa mielialan kattoon ja unohtuu kolotukset, sun muut viat joita tahtoo olla jo meikäläisessäkin ihan kivasti.  Siitepöly haittaa mutta se on hidaste :)


Viikon piristys on siis nauttia kevään tulosta, oli se sitten hitaasti tulossa tai jo alullaan. Huhtikuuta jo mennään eikä tämä ole aprillipila. Meillä ihmisillä on tapana odottaa aina jotakin, helposti jää näkemättä se mitä meillä jo on. Kuulen lintujen laulua, lenteleviä itikoitakin, kärpäset ovat heränneet. Kimalaisemo jo on pesänrakennuspuuhissa, ainakin näin yhden, joten peli ei ole vielä menetetty.

Viikonloppuna laitoin enemmän yrttejä tulemaan koholavoihin, ei tarvi kyykkiä. Nyt on teeainesta tulossa riittävästi. Laitoin minttuja montaa lajia, omenaminttua, appelsiini,- sitruuna,-mansikka,-greippiminttua. Sekä melissaa, myös retiisit jo harsonalla ja tilliä. Toisessa koholavassa on Salvia hyvällä mallilla, ruohosipulit, persiljaa ja myös tuon lavan mintut heräilevät kiitettävästi.


Mitä kivaa vois tehdä tulevalla viikolla, askartelua tietenkin, joitakin yrttejä pitää vielä hankkia. Mitään erikoista ohjelmaa minulla ei ole. Normaalia mitä teen aina. Puutarha vie ylimääräisen ajan :)

Viikon kirja suositus minulta on Bobin pieni viisauskirja James Bowen WSOY
Mitä voikaan ihminen oppia kissalta, olen lukeneut muutkin kirjat tästä hienosta kissasta. Suosittelen!

 Viikon mietteeni on " iloitse siitä mitä sinulla jo on" eh


Oikein antoisaa viikkoa kaikille tasapuolisesti!
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.