T-paitoihin tekstejä, silleen ite tehden

musiikki, take it easy, be happy 
T-paidat 
Teen näitä tekstejä tai kuvia mitä nyt milloinkin erilaisiin t-paitoihin tai vaikkapa mukeihin, kasseihin, laukkuihin ja noita on tilattavissa tuolta NaToll verkkokaupasta kätevästi.
Nämä kaksi tilasin juuri ja nämä ovat materiaaleitaan hyviä, kuvat sekä tekstit ovat hyvin kestäneet konepesua, vaikka ensin pelkäsinkin että haalenee, mutta näin ei ole käynyt.

Today is a good day
  Tyynynpäällinen

 Harmittelin ettei värejä ole kirkkaampia kunnes sitten mietin että kovin monessa värissä ei nämä kuviot näy, pari muutakin kuvaa on tuolla kaupassa saatavilla. Tuo rusehtava minusta parempi mutta valkoisenakin on.

Mein Garten, mein Platz

zentangle Katze
 
 Muita paitoja
Just for you
 Tässä nämä kuviot ovat pieniä mutta näkyy ja olen siitä iloinen, sillä tuossa kuvassa moli tosi iso työ tehdä ja kun sen painattaa vielä niin mietin että huoks se ei onnistu, mutta ok on, ainakin minun mieleeni.
 Kasseja on erilaisia
RUNokuvia

teksti kesä
 Ovat ainakin uniikkeja, eikä jokaisella vastaantulijalla ole samaa. Laadukkaita materiaaleja siitä iso plussa, yritän tehdä sellaisia ettei ole montaa samaa, eli kaikki kuvat/tekstit ovat omaa käsialaa, ehkä niistä löytyy samantapaisia versioita mutta niiin se tahtoo olla noissa teksteissä helposti.

Näissäkin menee aikaa kun tekee, mutta ainakin itse tykkään! Ja olen antanut näitä lahjoiksi ja ovat saajat tykänneet. Erilaista ja omaa tekoa.

Mukavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oranssitähdikki, oranssia energiaa

Inkivääriä itse kasvattaen

Itse tehty shampoo