Koti-puutarha-vapaa-aikamessut Leipzig SaksaAlkuun laitan hiukan kuvaa minkälainen kompleksi tuo alue on. Lähinnä esittelyksi heille jotka eivät ole Saksassa Leipzigin messuilla käyneet. Suomi tuotteita en siellä nähnyt, en edes saunaan liittyviä :).  Siellä on 5 isoa messuhallia ja välissä on oleskelualue lasikattoineen. Halleihin kuljetaan lasisten käytävien kautta ja jo tuloalula on kaksikerroksinen ja lasinen. Ulkomaalaisia tuotteita oli edustettuna, Italiasta, Itävallasta, Sveitsistä mm.

Laitoin tähän mukaan panoraama videota, se tuolla lopussa, otettu messuinfon omilta sivuilta. Siellä voi klikkailla noita kuvaruutuja ja näin pääset paremmin näkemään kuinka suuri alue on. Tosin pieni muihin messualueihin verrattuna, mm Hannoverissa on 13 hallia ja sielläkin joskus tullut käytyä ja silloin ne kaikki oli käytössä. Tällä kertaa nämä messut olivat kolmessa hallissa ja riittävästi meikäläiselle. Eli hallit 2 ja 4 eivät olleet käytössä.

Vaikea ottaa kuvaa kun en todellakaan ollut yksin tuolla ja tuossa tuloaulassa jossa seisoin,lapset tykkäsivät myös leikkiä. Messualueella oli kyllä lapsetkin huomioitu, oli leikkipaikkaa, askartelunurkkaa ja myös kotieläimiä oli mm vasikoita muutama, pari ponia, pari aasia, pari lammasta ja vuohia. Ensin meinasin että olen maatalousnäyttelyssä :) Oli siellä myös pari kenneliä edustettuna koirineen, Chihuahua ja jokin muu isompi koirarotu ikävä kyllä en kaukaa tunnistanut mikä kyseessä. Ehkä nämä kuuluivat siihen vapaa-aika osaan, oli hallissa 3.Molemmat kuvat on otettu tuolta lasihallista. Oli muuten kuuma siellä vaikka pakkasta olikin pariastetta ulkona, aurinko lämmitti kyllä kivasti noita lasikäytäviä joista kuljettiin messuhalleihin.
Halli 5 oli täynnä rakentamiseen liittyviä juttuja. Oli talomainostusta, lämmitysjärjestelmiä, ovia ja ikkuinoita. istuin kahvilla ja mies kiersi, mutta tuumasi että eiköhän lähdetä. Eli ei hänelle  mitään tarpeellista siis. Kiva minulle ! :)Alla muutama kuva, vain ohimennen otettuja, hallista 3.


Tuon päydän voisin ottaa, en kysynyt hintaa. 

Halli 3 oli täynnä olohuonetta, kosmetiikkaa jonkun verran, sauna esittelyjä, poreammeita, nahkavaatteita, laukkuja,kenkiä ym ym ja  taidettakin ja juuri tuota taidetta olisin halunnut kuvata mutta oli kielto joten tässä linkki tuon taiteilijan sivuille,  Tämän hallin kiersin pikaisesti sillä ei ollut minun listallani. Messujen teema oli siis kaikille jotakin ja sen kyllä huomasi. Kuvia en juurikaan ottanut tästä hallista.
Alakuvasta voisin ottaa tuon lampun, se sopisi hyvin meidän olkkariin. Bella Casa myy kaikkea kotiin, ei ole huonekaluliikkeen massatuotantoa heidän huonekalut. Ei minun kukkarolleni sopivaa :)Hallista 5 ei ole kuvia. Halli 5 oli täynnä rakentamiseen liittyviä juttuja. Oli talomainostusta, lämmitysjärjestelmiä, ovia ja ikkuinoita.  Lattiamateriaaleja, tapetteja ym jne- Istuin kahvilla ja mies kiersi, mutta tuumasi että eiköhän lähdetä. Eli ei hänelle  mitään tarpeellista siis. Kiva minulle ! :)

Ja erikseen tulossa postaus hallista 1 jossa sijaitsi hiukan sitä puutarhaosaa jota kaipasin näiden kaikkien muiden sivutuotteiden sijaan. Jäi fiilis että olin markkinoilla en messuilla,  mutta näin tällä kertaa. Kaikille jotakin, sekalainen meininki. Eipähän tarvitse mennä uudelleen. Paljon muutakin nähtävää riittää kyllä puutarhan saralla täällä jos vaan aikaa on ajella. Ajoon meni 5 tuntia yhteensä ja osa baanaa oli nopeusrajoitukseton, hyvin kulki ohi autot, sillä me "köröteltiin" vaan 160km, hyvä oli ajaa, kuivaa ja "vähän" liikennettä ja tilaa.

Minun on löydettävä vain puutarhaa esitteleviä messuja tai muita tapahtumia, ei näitä markkinajuttuja. Mutta seuraavassa lisää...ainakin sipuleita :)http://images.leipziger-messe.de/panorama/html/de/messe_7506.html?_ga=2.174430050.1372187995.1518342508-54835753.1518342508

Kommentit

 1. Näyttää kivoilta messuilta💕Mukavaa laskiaissunnuntain iltaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli kaikkea ja kyllä siellä ajan sai kulumaan :)

   Poista
 2. Hienot puitteet messuille. Tuolla on varmasti vaikka mitä ihanaa tarjolla. Mukavaa laskiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puitteet kyllä hienot ja varsinkin kesällä. taisi olla omat odotukset vain korkeella ja siitä pienoinen pettymys juuri puutarhan antia kohtaan.

   Poista
 3. Onpa upea ja iso messutapahtuma. Niin iso on tuo tilakin. Varmasti riittää katsottavaa.

  VastaaPoista
 4. Upea messupaikka varmaan on katselemista. Hyvää laskiaissunnuntai iltaa:)

  VastaaPoista
 5. Upea messupaikka todella. Mukavaa Laskiaistiistaita Sinulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oranssitähdikki, oranssia energiaa

Inkivääriä itse kasvattaen

Itse tehty shampoo