Torstain toivotut, viikonpäivä puuhailua
Se olisi jälleen torstai, miten nämä viikot menevät tosi nopeaan?? Ja viikonloput vielä nopeammin, olen huomannut. Torstain toivotut pilkahtaa esiin....

Tähän viikonpäivä puuhailuun on ohjeet nyt ylhäällä sivupalkissa ja sieltä voit käydä katsomassa miten tämä toimii.  Ehkä joskus keksin jotakin muuta mutta nyt näin.

Koiruli odottaa melkein hihna suussa että lähden lenkille, kohta menen. On niin hitsin pimeetä vielä ja en halua taskulampun kanssa kävellä joten odottelen.  menen metsään en kävele maanteitä myöten. Se leikkii ulkona jo, eli kaivelee kuoppia ja kiusaa kissaneitiä, tai leikkiähän se on mutta kissaneiti ei vaan tykkää aina. Entisen koiran kanssa kissaneiti leikki sen hännällä aina ja muutenkin tökki ja pomppi sen päällä no nyt on osat toisinpäin. Taitaa kissaneitiä ihmetyttää.

Mitä kuuluu tänään, ei erikoista. Toiveena olisi löytää jostain Hyasintteja, pihassa kyllä kasvaa mutta vasta keväällä.. Eilein kävin siinä kaupassa missä niitä normaalisti on, mutta ei ollut. Äh tuntu kurjalle! Noin pieni asia, mutta se on minun jouluani ja olen ollut tosi iloinen kun niitä sieltä aina olen löytänyt.  Pakko yrittää löytää siis netistä, onhan noita kukkakauppoja netissä jospa onnistuisi.
 Noilla pärjää huonomallakin fiilarilla :)

Ja muuten yksi iso toive on toteutunut se on Oikealla ylhäällä Pieni lahjapuoti!! Käy kurkkaamssa!!


Palaillaan huomenna ja silloin onkin Arvontaa!!!  Soon Moro!Kommentit

 1. Hienot teemat: ilo ja hymy aamupalaksi. Niillä mennään pitkälle päivään. Toivottavasti olet löytänyt hyasintteja. Minä en hyasintteja pysty ottamaan astman takia. - Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, tule sinäkin mukaan postailemaan piristäviä juttuja kun kerkiit.

   Poista
 2. Kiva ja positiivinen postaus.Iloa tarvitaan ja hyasinttejä,minäkin tykkään niistä.En ole vielä hankkinut mutta on ohjelmassa.Kiitos ja katselen ensin päivääni ja postailen illemmalla.♥

  VastaaPoista
 3. Oi täytyypä ajan kanssa kurkistella tuonne puotiin.Mukavaa loppuviikkoa🌹

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.