Lauantain laiskotukset, viikonpäivä puuhailujaSaunassa  on aina tunnelmaa, CCO lisenssikuva. Näkyy olevan samanlaiset kuin minulla.

Ja lehtiä ahmin, ihania kuvia, uusia ideoita, asia artikkeleita jne. Oma kuva.

Tänään on Lauantain laiskotukset vuorossa. Onko se sitä no jaa, pakollisia hommia ensin ja sitten sauna illalla, se on parasta A-ryhmää kun on kylmää ja pimeetä. Tänään ajattelin ilahduttaa itseäni lukemisella, eilen se jäi pariin ekaan sivuun ja olen sentään himolukija. Menossa on  Metsästäjä, Ingar Johnsrud, dekkaria siis.

Luen e-kirjoja koska tänne postimaksut hunajaa eli ei kannata tilailla sieltä Suomesta suomenkielisiä kirjoja, Saksaksi luen lähinnä puutarhalehtiä ja muuta alaan liittyvää, askartelua jne.  Ennen E-kirjoja tuli aina raahattua matkalaukullinen kirjoja tänne, tyhjä laukku Suomeen ja täysi takaisin, ah miten ihanaa olikaan lukea sitten nautinnolla.

Pihassa on tällä hetkellä kuivaa joten sekin tuntuu sielussa asti hyvälle, kun nurmikko ei ole aivan kokonaan pilalla, suurin osa on. Mutta siihen minulla jo vireillä uusia ideoita, eli pihasuunnittelua. Sitäkin teen tänään vaikka saunan jälkeen, viiniä lasillinen jopa??

Toinen päivä jo joulukuuta ja nyt toiselle aamupalalle, se meillä tapana viikonloppuisin, eli kahvit ja jotain herkkua mukaan.


  CCo lisenssikuva. Kahvia tai teetä molemmat käy ja siihen kirja mukaan, ah mikä ihanuus! Onko sinulla samaa tapaa?


 Keskiviikkona aloittelin uutta Viikonpäivä puuhailu haastetta täällä blogissani,  ja sen voi toteututtaa myös instassa sekä facessa, laittamalla päivään sopivan kuvan esille sekä lisäämällä Hashtagit alla olevasta listasta. Sen pitää siis kuvastaa omaa arkeasi juuri sinä päivänä, omia juttujasi, omaa tekemistäsi. Omaa fiilistäsi jne. Mutta ei töitä, opintoja tai kotihommia, siivousta tms. Vaan niitä erillisiä juttuja joita päivääsi kuuluu tai toivot kuuluvan.

Joka arkipäivälle on oma Teema  joka antaa vain viitteitä mitä se postaus tai kuva voisi pitää sisällään. Ei tarvitse joka päivä osallistua vaan silloin kun tykkäät ja on sopivaa postausta aiheisiin. Teen malliksi nyt muutamia päiviä, linkitä omasi komenttiketjuun ja mainitse mistä otit haasteen blogissasi eli täältä minulta.  Käytä allaolevia teemoja ja kyseistä päivää.Tule mukaan!

Hashtagit instaan ja tunnisteita muihin.

Viikonpäivä puuhailua

Maanantain makoisat
Tiistain tempaukset
Keskiviikon keventäjät
Torstain toivotut
Perjantain parhaat
Lauantain laiskotukset
Sunnuntain selätys
Mukavaa Lauantaita laiskotuksineen!!
Saatan käyttää noita ilmaisia cco lisenssikuvia jos en kerkiä itse kuvaamaan tai löydän jonkun kivan. Ovat siis vapaassa käytössä miten kukin tykkää käyttäää. Niistä aina maininta oltava, kuvaajaa ei tarvitse nimetä.

Kommentit

 1. Meillä on Winter Wonderland - aikasten ihanaa! Huomiseksi on luvattu vesisadetta... Pakko on puuhailla joulua, en siis pysty ihan laiskana olemaan. Mutta illalla luen kyllä. Menossa on Nele Neuhausin dekkareita, muutakin iso pino. Ehkä saunan illalla, tai vasta huomenissa.... Mukavia lauantaihetkiä sinulle!

  https://floral-passions.blogspot.fi/2017/12/winter-wonderland.html

  VastaaPoista
 2. Kuulostaakin mukavalta lauantailta. Siellä Saksassa taitaa olla noita joululehtiä hieman enemmän. Ne ovatkin varmasti mielenkiintoista luettavaa. Minun "laiskottelu" alkaa vasta illalla töiden jälkeen, ehkäpä pientä puuhastelua ja tietenkin saunaan! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paljon halvempia kuin siellä Suomessa, no on täälläkin kalliita lehtiä niitä ostan harvoin. Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 3. Uutena lukijanasi mietin, että mihin kauas niitä kirjoja matkalaukussa veit..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kauheen kauas, Saksaan asti vaan :) Ja hienoa kun tulit mukaan!!

   Poista
 4. https://lentoparkki.blogspot.fi/2017/12/laiskettelu-lauantai.html Täällä minun lauantaini.Kiitos kiva sinun päiväsi.Ihanat lehdet ja makloisa sauna kuva,

  VastaaPoista
 5. Ei tuo linkitys nyt ihan pelaa..en saa sitä suoraan.Ruostetta ja rakkautta blogini,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on hiukan liikaa tekstiä mukana,mutta ei hätää seuraan sinua joten sain sivusi hyvin näkyville. Kokeile myöhemmin uudelleen uuden postauksen merkeissä jos tykkäät. Kiva kun tulit mukaan,se oikein kiva!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.