Torstain toivotut, viikonpäivä puuhailua
Eilen aloittelin uutta Viikonpäivä puuhailu haastetta täällä blogissani,  ja sen voi toteututtaa myös instassa sekä facessa, laittamalla päivään sopivan kuvan esille sekä lisäämällä Hashtagit alla olevasta listasta. Sen pitää siis kuvastaa omaa arkeasi juuri sinä päivänä, omia juttujasi, omaa tekemistäsi. Omaa fiilistäsi jne. Mutta ei töitä, opintoja tai kotihommia, siivousta tms. Vaan niitä erillisiä juttuja joita päivääsi kuuluu tai toivot kuuluvan.

Joka arkipäivälle on oma Teema  joka antaa vain viitteitä mitä se postaus tai kuva voisi pitää sisällään. Ei tarvitse joka päivä osallistua vaan silloin kun tykkäät ja on sopivaa postausta aiheisiin. Teen malliksi nyt muutamia päiviä, linkitä omasi komenttiketjuun ja mainitse mistä otit haasteen blogissasi eli täältä minulta.  Käytä allaolevia teemoja ja kyseistä päivää.Tule mukaan!

Hashtagit

Viikonpäivä puuhailua

Maanantain makoisat
Tiistain tempaukset
Keskiviikon keventäjät
Torstain toivotut
Perjantain parhaat
Lauantain laiskotukset
Sunnuntain selätysTänään siis Torstain toivotut,  mitä teen ja tein jo tänään.

1. Kävin metsässä hakemassa havuja luvan kanssa. Koiruli oli tietenkin mukana, sai lenkin samalla. Auto oli tupaten täynnä kun kotiin tultiin. Mies oli onneksi kotona että tämä homma saatiin tehtyä. Havuilla peitän kasvit jotka ovat arempia pakkasille jos nyt sattuu pakkasta tulemaan, ehkä muutamia asteita.

2.  Piristimme itseämme tänä aamuna hakemalla tuoreita sämpylöitä leipomosta, ah se tuoksu ja maku. Tämä meillä tapana aina kun kaikki on kotona. Poika sairastaa joten tänään se ohjelmassa.

3.  Teen adventtikranssin, hiukan myöhässä mutta kestää paremmin nuo havut siinä eivätkä rapise pitkin permantoa heti kättelyssä. Käytän aina tuoreita oksia.

4.  Laitan adventtikalenterit esille, jokaiselle jotakin pientä minusta se on piristävää myös itseäni kohtaan. Kyllä aikuinenkin voi iloita pienistä jutuista kuten näistä kalentereista.

5. Meillä sataa räntää joten valkoista näkyvissä ah kun se jo piristää mieltänkin niin että tekisi mieli tanssia!

6. Toivon että lunta tulisi pian! Eikä vain räntää!

7. Hyvää musaa ja rentoa mieltä sitä saa aina toivomuslistalla ollakin.

  Nämä tämän päivän toivomuksia ja jo osa toteutuikin.


  Siellä näkyy aavistus vaaleaa, se on meidän koiruli, Ja lunta! Tänä aamuna otettu kuva.

Kuva jo lokakuussa otettu mutta siinä se poseeraa niin nätisti. Ehkä miettii jospa kanalaan menisi kanoja säikytteleen, aita on tuossa vieressä jossa niitä 4 on. Kerran laittoi kuonon aidanrakoon ja heti tuli nokkimista. Ehkä oppi ehkä ei :)

Mitä kuuluu sinun torstaihin?? Tottakai töitä on ja niitä ei listata, tai kotihommia niitä on aina, mutta niitä muita juttuja jos mitä on.  Itse aloitan työt vasta iltapäivällä.

Kommentit