Tänään on hyvä päivä


Tätä mantraa kun hokee niin varmasti on Hyvä päivä! Ja kun tämä vielä on keittiön seinällä josta sen näkee kokoajan, niin on kumma jos ei ala vaikuttamaan! :)

Meillä Millillä ja minulla on kohta aukeamassa verkkokauppa josta saa ostettua kivaa itselleen, ja lahjaksi muille. Tämäkin sinne saattaa eksyä. Näitä on kiva tehdä ja kehystää sitten seinälleen. Ja yksi asia on saletti ei varmasti ole massatuotantoa, eli et löydä kovin montaa samaa.  Minulla tämä on keittiössä, sillä aina ei todellakaan ole se hyvä päivä.

Lokakuu meni menojaan vähin postauksin, mutta siihen oli syynsä. Ehkä tämä marraskuu antaa valoaan...no toivotaan ainakin näiden sateiden jälkeen saisi paistaa jo. Lunta tänne on turha vielä odotella, ehkä vuorille jokunen hippu voi eksyä.

Ei noi vuoret nyt niiiin kovin korkeita ole, mutta haittaa ainakin talvella työmatkailua, kapeine teineen ja rekkoineen. Mies kiroilee useinkin kun rekat jumissa eikä ohi pääse, no lumiketjuilla ne siellä pärjää kummasti. Lunta siis odottelen että olisi valoisaa!

Suomessa oli lunta, onko enää?? Lapissa nyt ainakin ?

Tänään on hyvä päivä!!  Eiks vaan!! ?? On On ...Kommentit

 1. Kaunis kuva. Kiva kuulla että olette avaamassa verkkokauppaa, ilmoittelehan sitten tarkemmin. Lunta ainakin meillä on runsaasti, tänä aamuna oli pakkasta 9 astetta.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva. Ja kyllä, tänään on hyvä päivä 😊

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva. Otankin lauseen käyttöön kun työ taas ensiviikolla alkaa :D

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että olette avaamassa verkkokauppaa. Yksilöllisille tuotteille ja käsitöille on aina kysyntää. Paljon onnea! Meidän verkkopuoti aukeaa ensi viikolla, jos saamme kaiken valmiiksi viikonloppuna. Ja tänään on hyvä päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että on menekkiä ! Onnea myös teidän verkkokaupalle!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.