Korttiaskartelua vaihteeksi
Näin on korttiaskartelun pää saatu avattua. Eli joulukortteja tein muutaman ja joitakin  muita kortteja joita aina tarvii ja hyvä olla varalla. Minä saatan kasailla kortteja pitkän aikaa ja odotella lopullista ideaa mitä siitä tulee. Näitäkin olen tehnyt hartaasti ja eilen sitten kasasin kokoon. Käsin tehty kortti on arvokas lahja jo sinällään.

Teen siis myös myyntiin joten hintoja noissa nyt on mukana. Joulukorteissa ei ole, nekin saa kyllä ostaa jos tykkää. Kaikki korttini ovat nykyään taitekortteja,  no poikkeuksiakin on. Itse tykkään kirjoittaa myös muutakin mukaan kuin pelkät joulu tms terveiset sillä näin kun kauempana asun, se mielekästäkin saajalle tietää muutakin olosta ja elosta.


Olen pikkuhiljaa tullut siihen tulokseen että lähettelen enmmän kortteja ja kirjeitä. On jotenkin kiva ele varsinkin vanhemmille sukulaisilleen jotka eivät ole hankkineet tai osaa meiliä käyttää, whatsappia tms. Ja kun itsekin saa oikein vanhanajan kirjeen se vasta tuntuu kivalle, siinä näkee tekijä vaivaa. Meili on helppoa mutta henkilökohtaisiin parempi nämä vanhat konstit. Ainakin joskus! :)

Kortteja on kyllä helppokin tehdä kun on pohjat niihin, mutta 3D kuvat ne alkaa olemaan työläitä, tai sitten olen jo kyllästynyt niitä väkertämään.

Paljon muutakin on vireillä, hiljaa hyvä tulee! Joulukalenteria suunnittelen piristämään pimeää aikaa sekä miehelle että pojalle, no itselleni tietenkin jotakin muuta kivaa !

Ikkunakoriste viritteillä, mutta siihen tarvitsen naapurin osaavia käsiä, en sentään ihan kaikkea osaa ellei joku auta, neuvo. Meillä on tapana istua yhdessä ja askarrella silloin tällöin.

Ystävälleni tein runokalenterin viimevuonna, teen sen tänäkin vuonna sillä hän on runojen ystävä. Siinä olikin väkertämistä, ehkä siitä postaus myöhemmin.


Askarteluintoa koteihin! :) Joko olet aloitellut joulukorttien tekoa?

Mukavaa viikonloppua kaikille!Kommentit

 1. Upeita kortteja. Kirjeiden ja korttien saaminen tosiaan sykähdyttää! Joulukorttien tekoa ei ole vielä täällä aloiteltu. Jospa jo ensi viikolla :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja! Itse tehdyt kortit ovat aarteita, niitä on ihana saada ja antaa. Tuo runokalenteri on ihana idea 💕

  VastaaPoista
 3. Oletpa tehnyt kauniita kortteja! On ihana saada oikeaa postia. Minäkin yritän muistaa vanhat tädit ja muut sukulaiset, heille kun posti on erityisen tärkeää. On kurjaa käydä tyhjällä postilaatikolla.

  Vielä en ole aloittanut joulukorttien tekoa, kun on ollut muuta menossa, mutta pian varmaan pitäisi aloittaa.
  Runokalenteri on tosi aarre ja hieno idea!

  VastaaPoista
 4. Onpas nättejä kortteja!ihania suorastaan💕Mukavaa marraskuun alkua💕

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oranssitähdikki, oranssia energiaa

Inkivääriä itse kasvattaen

Itse tehty shampoo