Keskiviikon keventäjät, viikonpäivän puuhailua omaan tahtiin!
Vai pitäisikö sanoa piristäjät. Mikä on juuri tänään pinnalla itselläni.

1. Lisäsin nokkosta ruokiin ja juomiin. Nokkosessa on paljon hyviä aineita ja vitamiineja että sitä on pakko nyt saada lisää. Sillä on virkistävä vaikutus ja sitä voi käyttää huoletta jokapäivä. Itse käytän kuivattuna en jauheena. Salaateissa, munakkaissa, pitzan päälle, smoothissa se tosi kätevä lisukkeena jne. Tänään vuorossa munakas nokosella lisättynä.

2. Nyt on mandariinien, satsumoiden aikaa joten niitä ehdottomasti lisää joka päivälle jos vaan tykkäät niistä. Minun tulee syötyä monta kerralla.

3. Menen ajoissa nukkumaan, sillä tämä jatkuva pimes tuntuu kyllä luissa ja ytimissä ja jos vielä valvon tavallista pitempään olen väsyneempi, joten ajoiss anukkumaan ja muista tuuletta ahuone enne nukkumaan menoa. Itse teen näin että ikkunat auki puoleksi tunniksi ja sitten lämpö päälle, meillä makkarissa ei ole kuin korkeintaan 16-18 astetta, lämmin peitto ja se on siinä. Liian kuumassa en voi nukkua hyvin. Meillä ei ole kuin minimi lämpö makkarissa päivisin, sillä eihän siellä ole kukaan ja ovi kiinni. En pidä täysiä lämpöjä huoneissa missä en ole, lämmitän sitä mukaa miten niissä olen.
Hiukan viileetä välillä heräillä mutta äkkiä siihen tottuu.

4. Olen lisännyt kasviksien syöntiä ja muista juoda hyvin, itse juon mielelläni vettä kylmänä ja välillä hiilihapollistakin vettä.  Munakkaan lisäksi teen paistettuja vihanneksia, eli tomaattia, kesäkurpitsaa, paprikaa ja siihen erilaisia yrttisekoituksia joita olen kuivatellut ja se on siinä.

5. Ulkoilen joka päivä vaikka se ärsyttää kun vettä sataa. Mutta koiran kanssa pitää olla ja lenkkeillä joten tuo ulkoilu on pakollista. Mutta se myös piristää. On päiviä että en pääse kotipihaa pidemmälle mutta jo pienikin ulkona olo on antaoisaa, lämmintä päälle ja happihyppelylle! Tänään hyödynnän pihaa, palloilua koiran kanssa ja kouluttamista samalla, hyvin osaa jo etsiä namipaloja. Koira 6kk, appenzellerinpaimenkoiramix  jossa myös Jack Russelia, sitä korkea jalkaista, niitä kuulemma kolmea erilaista rotua.

6. Aina ei ole autoa käytössäni joten tilaan paljon netistä ja nyt tilasin piristäviä kukkia sieltä. Kukat ovat valopilkkuja harmaudessa. Huomenna tulevat.

7. Poltan kynttilöitä, nyt juuri palaa yksi.

8. Piirtelin, muokkasin, valokuvasin tuon kuvan sisustustauluksi joka on alussa.

Näillä eväillä kevennän keskiviikon harmautta, sillä ulkona sataa ja luvattiin räntää.

Mitä kuuluu sinun keskiviikkoosi? Tästä voisi tehdä ihan päivittäisen kevennyksen, eli ota joku päivä ja kerro mitä sinä päivänä kevennät omaa oloasi, tai miten piristät päivääsi ja juuri omaa päivääsi!. Mitä kuuluu sinun arkeesi kyseisenä päivänä.

Huomenna on Torstain toivotut,,
Perjantaina vaikka Perjantain parhaat, lauantaina Lauantain laiskotukset ja sunnuntaina Sunnuntain selätysMaanantain makoisat, Tiistain tempaukset  ja Keskiviikon keventäjät..joka päivälle jotakin ja siihen sitten miten sitä toteutat, voit linkittää oman sivusi tänne kommentti osaan jos haluat tai ja kiva kun mainitset mistä idean otit, eli minulta täältä. Aattelin että näin voisi hiukan piristää tätä joulunaikaa ja kiva tietää miten muut jouluun etenee mitä viikko, päivät pitää sisällään ja muuten ei ole tarkoitus joka päivä tehdä postausta vaan ota mikä päivä haluat!

Aloitin keskiviikolla !

Tuletko mukaan?? Päivä viikossakin riittää! Teen alkuun jokusia päiviä niin hahmottuu paremmin. Jatkossa itsekin siis vaan jonkun päivän.

Tämän voi tehdä myös facessa ja instassa valitse joku kiva valokuva aiheeseen sopivana!!


Kommentit

 1. Onpas sulla kivat kekkerit viikonpäiville! Yritänpä muistaa. Kaamean pimeetä on ja väsyttää. Tuntuu joskus ettei herää koko päivänä. Satsumia menee, ulkoilua tulee ja kirkasvalolamppuakin tuijottelen. Mutta tahmeetahan tämä on. - menenpä juomaan vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti keksiä jotain piristävää itselleni ja samalla sit muillekin jos vaan kiinnostaa. Kun ei juo tarpeeksi sekin väsyttää! Tule vaan mukaan.

   Poista
  2. No niin, tässä mun resepti: glögiä ja kynttilöitä!

   https://floral-passions.blogspot.fi/2017/11/bye-bye-november.html

   Poista
 2. Upea tuo kuva!
  Täytyykin pitää mielessä tämä haasteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä mielessä Susu, sillä tähän nyt kelpaa mikä vaan ideaksi toteutukseen :)

   Poista
 3. Onpa kaunis tuo kuva. Tuollaisen voisin ottaa itselleni. Oli ihanan positiivinen postaus, kiitos tästä. Minä suorastaan leijun tällä hetkellä jossakin yläilmoissa, niin hienoja uutisia sain tänään. Uutinen liittyy terveyteen eli hienot tulokset tutkimuksissa. - Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että sinulla on hyviä uutisia,se saa kaiken näyttämään valoisalta!
   Tuo kuva on mahdollista vain printtinä, se on tumma joten mikä olisi se todellinen väritys näkyy vain kun kuva on kädessä.

   Poista
 4. Kiitos olipa kiva postaus! Pitää jossain vaiheessa tehdä juttua arjen piristyksistä💕Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule mukaan, piristystä kiva lukea muidenkin blogeista!

   Poista
 5. Voi kun kivat päivähaasteet, kiitos :)
  Iloista joulukuuta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.