Rosmariinia uuniperunoilla

Jatkan sarjassa nopeita ruokia ja yrttien käyttöä. Tässä on valmistettu rosmariini, valkosipuli uuniperunat ja naudanlihaa, salaattia. Aikaa kului noin 30 minuuttia eli sopiva aika kiireiselle.

Ensin perunoiden pesu ja puolittaminen kuorineen puhtaalle leivinpaperille ja uunipellille, päälle rosmariinia tuoreena sekä valkosipulia pilkottuna, oliiviöljyä sinne tänne, helppoa ja 200° puolituntia.

Sillä välin salaatin valmistus, pilkotut pestyt tomaatit osan paistoin lihan kanssa ja osan laitoin suoraan pilkottuna pestyn salaatin joukkoon, mitä tykkäät käyttää  ja mitä on kaupassa tarjolla, suolaa, mustaapippuria, myös rosmariinia ja oliiviöljyä, sekä balsamicoa, kaikki sekaisin ja hyvää oli!

Lihan paistoin puolikypsäksi  öljyssä ja lihan liemen jossa oli vain suolaa ja mustaapippuria, sekä tomaatista jäänyttä lientä, laitoin lihan päälle ns kastikkeeksi, joten mikään ei mennyt hukkaan. Tuossa annoksessa kastiketta ei ole koska itse en siitä niin välitä joten toinen ruokailija sai kaiken.

Jos et tykkää lihasta, tämä käy myös kalan kanssa. Syön harvoin lihaa mutta tykkään siitä myös joten sekin kuuluu pienenä osana ruokavaliooni.

Teen muutamia postauksia välillä ruokaresepteistäkin, käytän yrttejä, joita itse olen kasvattanut, kuivattnut tai joita olen ostanut ja painotan aterian helppoutta sekä esittelen aikaa säästäviä reseptejä.

Joko olet tykästynyt rosmariiniin? Tämä on nostettu uudelleen esiin, kun on muuten hyvää ja helppo tehdä pikaisestikin. Tein eilen  :)

Rormariini antaa kivan lisämaun salaatteihinkin, käytä vaan rohkeasti!


Kommentit

  1. Helpon tuntuinen herkku. Varmasti on hyvää.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä tuntuu. Minullakin on tänä kesänä yrttejä kasvamassa. Niillä saa mukavaa lisämakua ruokaan kuin ruokaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Tykkään kokeilla uusia reseptejä varsinkin jos ne ovat helppoja :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.