torstai 1. kesäkuuta 2017

Tule seuraamaan minua myös facen puolelle, siellä arvonta!


Mottoni: Otetaan rennosti hetki kerrallaan.


Hei, tulin ilmoittamaan että minulla on tuolla facen puolla myös sivut ja ryhmäkin tähän blogiini liittyen Eli Puna-Apila,sitä sun tätä sivu ja siellä on vasemmalla Ryhmät  osio jonka tein erikseen sivulleni. Käsintehtyä luonnollisesti on ryhmän nimi. Ja ryhmä löytyy kyllä hakemallakin hakukenttää hyödyntäen. Tule mukaan, tein sinne arvonnan !

Ryhmä on vähän kaikille jotka ovat kiinnostuneita luonnollisuudesta, luonnonmukaisuudesta, kierrätyksestä, biotuotteista jne. Eli käsintehtyä tavaraa, vaatetta, kosmetiikkaa, kortteja, askartelua jne näihin liittyviä kirjoja saa siellä vaihtaa, myydä, ostaa, antaa. Siellä voit esitellä siis omia käsitöitäsi, kuvia, maalauksia kaikkea joita itse teet. Jos teet saippuaa itse, myy se siellä, jos teet tilkkutöitä myy se siellä.  Tai jos sinulla  on vaikka ylimääräisiä kasveja, yrttejä nekin kelpaavat.

En kuitenkaan halua että se ryhmä paisuu ihan hirveen isoksi, eli siellä on sääntöjä ja muokkaan niitä tarvittaessa. Pääpaino on kuitenkin itsetekemää.

Esimekkinä itse haen kasvitauluja, tai yrtteihin liittyivä kirjoja jne. Kirppisperiaatetta, second hand systeemiä. Kun myyt omia maalauksiasi, ne tietenkin ovat uusia tai postikortteja joita olet tehnyt jne. Mutta ne ovat omatekemiä, omakustanteita. Ei firmoille, sinne voi tulla esittelemään kyllä omia tuotteitaan, mutta katson sen ensin onko minun mielestäni ok.

Sinne voit tulla esittelemään omakustanne kirjojasi, verkkokurssejasi luontoon, hyvinvointiin jne liittyen.  Ryhmän muoto ja olemus kyllä tähdentyy ajan kanssa.

Halusin tehdä monipuolisen ryhmän asioista, teemoista joista itse tykkään, kaikki saman katon alla. Eli sinne ei voi tulla myymään mitä vaan = lue säännöt.! Mainostamaan omia tuotteitaan, jne
Siellä olisi ideoita ja vinkkejä. tietopaketteja luonnonmukaisuusteen liittyen. Voi kuulostaa sekalaiselta mutta en usko että siitä sellainen tulee. Sillä siellä on sitten jokaisella oma kansionsa, kansiot. Ja etusivulle saa laittaa yhden postauksen päivässä.

Täällä blogimaailmassa on paljon harrastajia, käsityöläisiä, taiteilijoita, askartelijoita jotka eivät tee ole perustaneet firmaa myydäkseen tuotteitaan. Ne voi nyt esitellä tuolla ryhmässä, tarkoitus ne myydä jne.

Askartelujuttuja voit siellä myydä, mutta suosittelen pakettia sillä on olemassa jos hyviä askarteluryhmiä joissa myydään yksitellen tavaraa. En halua selallaista ryhmää. Tee paketti ja myy se siellä, vaihda. Tässäkin vain yksityiset.

Tule mukaan ja kysy jos tuntuu että et tiedä voitko sinne liittyä vai et. Tällä hetkellä se on suljettu ryhmä.

Tein siellä arvonnan jonka arvon kesäkuun aikana.Se voi olla askarteluun liityvää tai luonnonkosmetiikkaan, julisteita, postikortteja  jne. Jotain kivaa kuitenkin. Omatekemää :)
https://www.facebook.com/yrttikuja/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti