Signe Seebid suojaava käsivoide ja Alekoodi!
Päivän hyvä vinkki!

Ainakin minä tarvitsen koko vuoden käsivoiteita. Olen aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn ulkona pihahommissa ja joudun pesemään käsiäni todella paljon. Olen tekemisissä kanojen, kanien, marsujen ja kissan sekä muiden eläinten ja niiden jätösten kanssa ja käsipesu on pakollinen joka käänteessä. Sekä hyvä rasvaaminen sen jälkeen. Muuten olisi ihoni aivan korppua.  Olen myös tarkka mitä rasvaa ne ovat. Suosin siis luonnonmukaisuutta, käsintehtyjä sekä hyvistä aineista koottuja rasvoja. Ja nämä Signe Seebidin tuotteet ovat minun makuuni ja minulle soveltuvia. Ja mielelläni esittelen näitä tuotteita.
Onko sinulle jo tuttuja? Jos ei ole, huomaa alekoodi tekstin lopussa, pääset kokeilemaan vieläkin edullisemmin.

Käsirasva saa olla näin keväällä ja kesällä minulle hiukan rasvaisempi, mutta parempi jos imeytyy heti iholle. Tämä on rasvaisempi koostumus, mutta imeytyy hyvin. Ja koska käteni ovat välillä todella kuivat, pieni rasvaisuus ei haittaa. Ja ennen nukkumaan menoa rasvaan viimeisen kerran.

Meillä kaikki käyttävät paljon käsirasvoja, autoviritelmät, mopo/ motocross rakennelmat sun muut moottorien kasaamiset ym. syövät käsien herkkää ihoa joten käsirasvoille asetetaan vaatimuksia. Ja mikä estää muuten laittamasta tätä hyvää rasvaa myös vartalolle, jalkoihin, ei mikään. Kuten jo ohjeessakin suositellaan, on monikäyttöinen voide!! Itse kävelen paljain jaloin heti kun varpaat ei jäädy pihalla siihen asti että varpaat sinertää eli pitkälle syksyyn. Ja se näkyy, joten samalla rasvataan jalkapohjat, iholle myös sopiva voide!

Suosin miedon tuoksuisia koska  olen astmaatikko, allerginen. Ja painotankin aina että testaa tuotetta ensin varoen itsellesi. Astmaa kuten muitakin sairauksia on eriasteisia. Kokeilu selvittää mitä voi käyttää ja minkä verran.


Bona Valeren sivulta otettua tekstiä:"Sheavoi eli karitevoi antaa iholle vahvan puolustuksen. Sheavoi kosteuttaa ihoa, silottaa ryppyjä, parantaa ihon terveyttä ja tekee ihosta miellyttävän pehmeää.
Suojaava sheavoi käsivoide on täynnä tärkeitä vitamiineja (A, E ja F). Ylang-ylang ja makea appelsiini luovat houkuttelevan tuoreen itämaisen tuoksun. Appelsiinin öljyllä on ihoa lämmittävä ja rauhoittava vaikutus. Ylang-ylang tasoittaa ihon talin tuotantoa.
Sheavoi suojaa ihoa pakkaselta ja tuulelta sekä auringolta (SPF noin 3-6).

Sheavoin käyttö:
- Auringonpolttaman hoito
- Hyönteisten puremat ja pistot 
- Ikääntymisen ennakointi
- Ekseeman hoito 
- Psoriaasi hoito
- Dermatiitti hoito
- Ihon ärsytys
- Kuiva iho
- Kovettuneet kantapäät
- Raskausarpien hoito
- Arpien hoito
- Hilseen hoito

Sopii veganeille.
 
Monipuolinen voide ja riittoisa! Edullinen tuote.

Käyttö: Levitä iholle ja anna imeytyä muutaman sekunnin ajan. Sopii käyttää koko vartalolle, käsille sekä jaloille. Erittäin hyvä voide kuiville ja halkeileville kantapäille sekä kynsinauhoille.
HUOM! Varmista ennen käyttöä, ettet ole allerginen tuotteen ainesosille. Säilytetään huoneenlämmössä.
INCI: Butyrospermum Parkii (sheavoi), tocopherol (E- vitamiini), Cananga odorata Essential Oil (ylang-ylang eteerinen öljy), Citrus sinensis Essential Oil (makea appelsiini eteerinen öljy). "Signe Seebid, kannattaa lukea, palkittuja tuoteita ja hyvää infoa! Klikkaa!

Kaikki tuotteet jotka ovat itsellesi uusia kannattaa ensin testata sopiiko ne sinulle vai ei.
Itse olen hyvä koekaniini näiden tuotteiden kanssa, sillä oireilen heti jos jokin on voimakasta, ärsyttävää jne. Ihoni ilmoittaa heti sekä allergiani, astma.

Ja tähän loppuun vielä muista alekoodi PUNAAPILA saat Signe Seebidin tuotteista 20% alennuksen, kannattaa siis satsata nyt hyviin tuotteisiin! Voimassa tämän kun loppuun!! Itse hyödynnän tämän alennuksen, tilaus lähtee tänään. Niistä tuotteista postauksia myöhemmin.


Tässä vielä linkki Bona Valeren sivulle, klikkaa. 


Yhteistyö Bona Valere, kuva Bona Valere sekä osa tekstiä.Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.