Neljä kuvaa- neljä vuodenaikaa 

Kevät on värien aikaa ja jo nyt suunnitelmat versoaa uusia kasveja ja perennoja..Näiden viereen laitan tänä vuonna Sulkaneilikoita, kiva perenna ja monivuotinen, talvenkestävä laji. Siemenpussi odottaa jo kylvämistä,  minun odotettava että lumi sulaa, mutta kohta, eli maaliskuussa pääsen jo kylvämään!


Meillä jo ensimmäiset mansikat kesäkuussa. Kuukauden verran on aikaisemmassa kun siellä suomessa yleensä puutarha-aika. ja kevät alkaa maaliskuussa, helmikuussa vielä viileitä öitä. Meillä ei viime vuonna ollut kovin montaa taimea, sen verran että sai maistiaisia. Vaikka ostin kyllä että sain tehtyä 100 purkkia mansikkahilloa  :)
Omenasato olikin sitten runsas ja vieläkin niitä on kellarissa syötäväksi kokonaisena, hillona ja paloina. Mikä sen parempaa kuin syödä omia omenoita talvellakin! Näiden lisäksi laitan tänä vuonna talvipäärynän kun vaan saan sen taimen jostain, vielä en ole löytänyt. Luumuja jo kasvaakin tarpeeksi. Persikka myös listalla.
Meilläkin oli hiukan lunta, on sitä vieläkin ja jopa miinussasteitakin, tänä aamuna -12. Kuvassa ollaan koirulin kanssa tuolla "ylhäällä " lenkillä jossa se saa juosta vapaana mielin määrin, poikakin oli mukana mutta hän harjoittelee kiipeämistä puissa, ei näy kuvaan mutta koira näkee :) ja sitä ihmettelee kuvassa. Kylä jossa asun näkyy alhaalla. Ja vielä ei olla edes niin ylhäällä kuin tie vie, mutta tähän jäätiin. Täällä on vuoriset maisemat. Ja talvi lyhyt sekä vähäluminen.


Sain Maaritilta blogista  Garten in the Box tämän neljä kuvaa- neljä vuodenaikaa haasteen ja mikä ettei. Ihan kiva laittaa näin muisteluna kuvia viimevuodelta. Kiitos Maarit!!


Ja nyt minun pitää nimetä 4 uutta bloggaajaa haasteeseen, mutta huomasin että tämä on jo kiertänyt monissa joita seurailen joten jos tykkäät ota tämä haaste, en siis nimeä ketään, ettei tule kahta kertaa.

Mukavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti!Kommentit

 1. Kauniita kuvia erivuodenajasta. Mukavaa viikkoa.♥

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat olet valinnut eri vuodenajoista. Herkullisia mansikoita. Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkullisia kuvia noi mansikka- ja omenakuvat! Voin aivan tuntea tuoreen mansikan tuoksun. Mukava oli myös kuulla talvesta siellä.

  VastaaPoista
 4. Eikö ole ihana tuo sammalleimukukka, jota on ensimmäisessä kuvassa. Se kukkii ja hehkuu uskosti joka kevät. Minulla on sitä myös tuolla rinteessä aika paljonkin.

  Herkullisia omenia ja muitakin puutarhan tuotteita. Parhaita aina omasta puutarhasta. Kuvat tuovat hyvin herkut esille.

  VastaaPoista
 5. Voih, alkoi tekemään mieli mansikoita! Ihanat kuvat, teillä on ihan mahtavat maisemat!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.