keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Lahjakortteja ja väriä uuteen vuoteen, miksei jouluunkin Arvonta!Ajattelin kiittää lukijoita ja tehdä tälläisen oman arvonnan, eli itse ostettu tuote ja olen näitä myös itse käyttänyt. Ja tykkään, mutta se miten muut tykkää on tietenkin vaikea sanoa. Luvian tuotteita ovat positiivisesti arvioineet. Itse tykkään väreistä niin valitsin tämän värikkään paletin luomiväriä arvontaan.

Tämä tuote noudattaa myös omia arvojani, eli ei eläinkokeita ja vegaani tuote. Uusia tuotteita on kiva testailla. Saksalainen firma Vico tuo näitä tuotetta Italiasta. En tiedä onko siellä suomessa tätä saatavilla, ellei ole sitten on kivakin kokeilla uutta.

Joten laitetaan siis arvonta pystyyn ja tämä on siis lukijoille ja lukijoiksi liittyville. Tarkistan onko nimi lue listalla, sillä on käynyt niin ettei aina ole, se on epäreilua muita kohtaan.

Eli 1 arpa on saatavissa ja lukijoille!


Sitten on 3 erilaista Lahjakorttia nämä ovat tuonne omaan putiikkiini, eli teen näitä tulkintoja ihan säännöllisesti ja ajattelin että voisivat olla myös kiva lahjakorttina näin arvonnassa,  jos joku ei tykkää tuosta meikkipaletista sekä myös vinkkinä lahjana jollekin jos et tiedä mitä antaisit. Sivuillani on lisää infoa. Kohdassa lahjakortit.


 Lahjakortti 1. Väriterapia ja 2. Kukkaterapia, näistä on hyvä lukea lisää kotisivuiltani ensin, sillä hiukan erilaisemmat kuin mitä niillä käsitetään. En tee värianalyysiä mikä vaate sopii, enkä kehoita hankkimaan mitään kukkauutteita jne.


 3.   Unientulkinta
Ja aikaa on 15.12.16 asti, meikkipaletti ei kerkiä täältä enää jouluksi, mutta ehkä jo uuden vuoden juhliin, laitan sen heti postiin kun saan voittajan nimen ja osoitteen itselleni joten laita meilios mukaan kun kommentoit oletko mukana.

Sekä laita mihin noista neljästä osallistut! Jos kaikkiin laita se myös.

1 arpa ja se siis lukijoille tai lukijaksi liittyvälle. Myös meilios on tärkeää että saan voittajan kiinni. Ja muista kommentoida mihin osallistut, ikävää jos voitat meikkipaletin etkä halua sitä tai tulkinnan etkä halua sitä :) Ne voi myös antaa lahjaksi tietenkin, paitsi meikkipalettia, se ei kerkiä sinne suomeen jouluksi. Mutta tuleehan muita juhliakin..


Onnea arvontaan ! 
20 kommenttia:

 1. Tuon luomiväripaletin voisin antaa Miniälle lahjaksi, mutta myös väriterapialahjakortti kiinnostaa. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun kaikkiin! :)

  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukaan bloggerin lukijana meikkipaletin arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ooh, aivan ihanat värit tuossa meikkipaletissa, osallistun sen arvontaan! :) Ja kiitos sinulle mielenkiintoisesta blogista ja postauksista :)
  talviuninalle@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hei! Löysin juuri blogisi ja olen nyt lukijasi! Osallistuisin samalla arvontaan ja meikkipaletti olisi ihana! :-) T: Kati kati.kainulainen @ gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kaikessa mukana :) Jännä olisi kuulla unien tulkintaakin ja kaikki terapia on tämän syksyn jälkeen enemmän kuin tarpeen. Ihan kaikki.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen mukana ihanan luomiväripaletin arvonnassa :)

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Kaikissa mukana vanhana lukijana 😊

  VastaaPoista
 9. Kaikissa mukana :)
  T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Minua kiinnostavat unet. Vaikka tulkinnat ovat henkilökohtaisia, silti minua kiinnostaa sinunkin tulkintasi. Olen siis mukana sen lahjakortin arvonnassa.

  VastaaPoista
 11. Osallistun kaikkiin arvontoihin.
  Lukijana Leena. leenvikki (at) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana kaikissa arvonnoissa! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onpa kauniit värit paletissa. Mukana tietenkin arvonnassa.

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa! janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana tuossa aivan ihanan luomiväripaletin arvonnassa uutena lukijana. Saisi aamuisin miettiä, mikä väri tuntuu minäkin päivänä oikealta.
  Hyvää joulun odotusta!
  johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 16. Mukana arvonnassa. Olen uusi lukija ja oli hauska löytää tie sivuillesi. Hyvää joulun odotusta! paivansateenuusielama@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Osallistun luomiväripaletin arvontaan :)
  tyttinurminenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Kiitos kaikille osallistujille,lisää arvontoja on tulossa taas ensi vuonna. Tällä kertaa meikkipaletin voitti, poikani ollessa onnetar .... Kati K ja hänelle meni jo viestiä. Hyvää joulua kaikille ja voikaa hyvin, tapaamme taas!

  VastaaPoista