perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulutervehdys yrteiltä

Itse olen vannoutunut yrttien käyttäjä ja niiden pitää olla puhtaita, ilman lisättyjä kemikaaleja, väriaineita tai muita aineita joita emme tarvitse. Kerään itse paljonkin yrttejä ja kuivattelen niitä. Mutta tilani ovat rajatut joten myös ostan valmiina. Joko sekoituksia, tai ihan yksittäisiä yrttejä joista voin tehdä mieluisia sekoituksia itselleni. Teehen, kylpyihin,  mausteena ruokiin jne. Myös kosmetiikkaan teen kokeiluja, niistä tulee postauksia vasta ensivuonna, sillä kaikki ovat vielä kokeiluasteella ja en postaa jos en itse osaa tai käytä tuotetta.

Teen myös joululahjoiksi maustenyssyköitä ja tällä kertaa teen  sen Yrttipajan tuotteista, sillä käytän heidän tuotteitaan ihan joka päivä. Ja tämä on samalla Kiitos heille erittäin antoisasta yhteistyöstä tälle vuodelle. Siinä vasta mukava firma ja ystävällinen henkilökunta! Nopea toimitus ja asiallinen palvelu!

Vielä siis kerkiitte itse tilailemaan mausteita, kylpyjä tai yksittäisiä yrttejä lahjaksi. Mikä ettei, sillä aina niitä tarvitaan ja varmasti mieluisia, korkeine laatuineen ja luonnollista sekä suomalaista!

Minä suosittelen mm Juuresmaustetta, Pillipiiparin Pizzmaustetta, Broilerimaustetta, Kunkinkaan kalamustetta ja yksittäisistä mm Mustaherukanlehti, Ruusunjuurirouhe, Piparminttu ja vaikka Kiinteyttävää kylpyä...heidän sivuiltaan löytyy paljon vaihoehtoja, kurkkaa
Tutustu aina ensin tuotteeseen eli yrttiin sopiiko se sinulle ja mikä vaikutus sillä yrtillä on,  näistä löytyy kyllä infoa heidän maustepaketeistaan. Ja minultakin voi aina kysyä, sen verran paljon tullut touhuttua yrttien kanssa, monia vuosia. Ja ensi vuonna lisään yrttien kasvatusalaa itselleni täällä.

Näistä tuotteista saa koottua tosi kivan paketin tai koriin sopivan jonka voi vielä itse koristella, mikä sen mieluisampaa lahjaa, kuin omatekemät paketit.  Aikoinaan poikani paketoi kaikki meillä ja yhdessä koristelimme ne, ne olivat välillä vinksinvonksin, mutta jokainen saaja oli tosi iloinen. Tänä vuonna annan lähinnä kiitoslahjoja, sillä aikuisten kesken emme lahjoja jaa. Mutta minulla on tapana kiittää läheisiäni ja he saavat pienet lahjat kukin. Sanotaan että joulu on vain lapsille, en näe sitä niin. Mutta en myöskään krääsäile enkä sorru ylettömyyksiin. Pieni lahja aikuiselle on minun mielestä kaunis ele ja kertoo että välitän.

Ja anoppini joka tekee paljon ruokaa ja mielellään saa maustepussukan. Sekä naapurini, läheinen ystäväni sekä pari muutakin.

Kiitos lukijat tästä vuodesta, vielä tuo arvonta, edellisessä postauksessa ja sitten tämä blogi jää joululomalle. Palaan ensivuonna uusin ideoin ja toivon että te palaatte myös tänne.!

Toivotan kaikille mukavaa joulun aikaa ja KIITOS YRTTIPAJALLE! 
4 kommenttia:

 1. Keräsin ja kuivatin yhteen aikaan paljonkin yrttejä. Etenkin teetä varten mutta muutenkin. Nyt olen vähän laiskistunut, mutta ehkä ensi kesänä innostun taas. Nytkin olen kuivattanut ajuruohoa, sitruunamelissaa ja lipstikkaa kasvisruokiin.

  Hienoa että olet kiinnostunut ja otat selvää. Kiva että kerrot sitten meillekin, niin ehkä innostus taas saa uutta tuulta.

  Oikein hyvää joulunaikaa sinulle ja antoisaa uutta vuotta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos UUna, olen jo kauan keräillyt ja "viljellyt" erilaisia yrttejä omaksi iloksi,mutta siihen se on jäänyt. Nyt pitäisi tehdä enemmän eli myös kosmetiikkaankin kallistua..aika näyttää miten käy.

   Poista
 2. Olen itse ihastunut Yrttipajan mausteyrttisekoituksiin, keittomausteeseen etenkin. Mukavaa perjantai-iltaa!

  VastaaPoista