Joulukalenteri
Ensin minun piti tehdä itse adventtikalenteri miehelleni piristämään tätä joulukkuuta koska hänellä on aina todella kiirettä töissä ennen joulua, päivät venyvät jopa 12-14 tuntisiksi no sitä ne on kyllä paljon muulloinkin. Mutta päädyinkin sitten ostamaan tämän Tee-kalenterin jossa joka päivälle on bioteetä tarjolla ja tänä aamuna sen hänelle valmistinkin. Hän on vannoutunut teefani, itse juon silloin tällöin ja näin hän saa kokeiltavakseen uusia makuja ettei tarvitse aina juoda minun yrteistäni koottuja joita olen kuivatellut.

Tänä aamuna kalenterista paljastui joulutee -niminen sekoitus, jossa oli vahvana makuna, tuoksuna kaneli, sekä jauhettua mantelia ja kuulemma maistui tosi hyvälle. Kun kaikki luukut on avattu alan metsästämään hänen suosikkiaan sitten kaupoista..täällä näitä biotuotteita vilisee ja erikseen saa onneksi tilattuakin näppärästi netistä.

Jotta adventtikalenteri ei olisi vain teetä, tein mukaan pien yllärin joka on vain silloin tällöin hänen aamuisen teekupin alla, eli pieni paperinpalanen jonka teen tietokoneella, käsin miten vaan. Sen laitan vain joskus ylläriksi mukaan.

Eli tämän tapaisen..pieni piristävä lause, tai jopa runokin se voi olla. Tämän tapaisen hän saa huomenna joten ei tiedä tästä vielä.


Mikä estää tekemästä kalenteria myös puolisolle, pieniä huomionosoituksia joista saa iloa päivään. Näin saan itsellenikin iloa siitä että hän tykkää näistä ideoista joita teen. Pojalle tein erilaisen ja myös hän saa näitä pieniä lappuja mukaan jossa kerron tunteistani, hyviä asioita hänestä, kannustamista, hymiöitä, poikien juttuja jne.. Meillä puhutaan avoimesti tunteista, joka päivä muistan sanoa rakastavani ja myös minulle se sanotaan. Se tuntuu todella hyvälle ja antaa voimaa päivään. Meillä halataan paljon ja ollaan lähellä. Mikä sen hienompaa.

Teitkö sinä mitään pientä kalenteria puolisollesi? Onko se teillä tapana? Kerkiit vielä ellet tehnyt, se on myös pieni kiitos siitä että hän on. Hän oli kovilla muutaman kuukauden kun itse sairastelin ja hän joutui hoitamaan paljon myös kotihommia, päivät  oli raskaita jo muutenkin. No yhdessä teemme muutenkin paljon, meillä jokainen osallistuu kodinhoitoonkin, se ei ole harvinaista.

Joulumieli tulee pienistä asioista ja teoista.! :)

Kommentit

 1. Oi, miten hieno idea ja juttu! Tämä on kyllä paras kalenteri ja sopisi minullekin, teen juoja kun olen.

  Meilläkin kirjoitellaan lappuja, jos vaikka lähtee jonnekin, kun toinen on poissa. Siihen huulten kuva, niin toinen piirtää päälle omansa :-) Pienetkin jutut ovat tärkeitä. Kalenteria en nyt hänelle tehnyt, enkä oikein keksi mistä sen voisin tehdä. Täytyy miettiä.
  Lapsille ja tyttärentyttärelle, kummilapsillekin, olen aikoinaan tehnyt sellaisia säkkikangaspussukoita, joissa oli jotain kivaa.
  Hyvää joulunaikaa sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos UUna, juuri niin pienet asiat ovat tärkeitä ja tekevät päivästä suuren :)Noita säkkikangas pussukoita on minullakin pojalleni. Hyvää joulunaikaa sinulle myös!!

   Poista
 2. Ihan mahtava idea sujauttaa kauniita sanoja puolison yllätykseksi ja vielä joka päivä 💕

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.