tiistai 8. marraskuuta 2016

Jokaisella on huonot päivät ja silloin tarvitaan piristystä.

Tänään tarvitsen itse piristystä, sitä saa näin myös blogin välityksellä, kauniista kuvista ja blogiystävistä. Siitä että saa jakaa muillekin hyvää mieltä ja oloa.
Päivät voivat olla myös harmaita vaikka ulkona paistaisi aurinko. Meillä jokaisella on näitä harmaita päiviä. Minulla tänään. Ehkä jopa pitkälle eteenpäinkin. Annako sen lannistaa itseäni, en. Vaan jatkan hetki kerrallaan ja voinnin mukaan. Se on oikea suunta.

Jokaisella on taakkansa joita joutuu kantamaan, kunnes se taakka kevenee ja sen voi päästää pois. On tilanteita että näin ei voi tehdä. Sairauksia jotka sanelevat päivän rytmin, askeleetkin. Mutta hetki kerrallaan, ei isoin askelin vaan lyhyin, hitaasti edeten.

Entä jos unelmoi lomasta, lämmöstä, meren sinisyydestä. Sekin auttaa. Jo katselemalla tuota alinta kuvaa tulee hyvälle mielelle. Ainakin minä tulen.

Annetaan mielen lentää, tehdä omia matkojaan, ei se ole keltään pois. Niistä saa voimaa ja samalla väriä elämäänsä. Pieniä hetkiä joista koostuu energiaa harmaaseen päivään.


Minä nautin tässä samalla kupin kahvia, kohta siirryn teehen kokonaan. Opettelen uusia asioita ja olen.  Olen voinnin mukaan. Kuten niin moni muukin joihin olen törmännyt blogiaikanani. Sinnikkäitä ihmisiä, erilaisine murheineen, sairauksineen. Mutta sinnikkyys on jokaisella voimavarana. Periksiantamattomuus.

Tämä blogi koostuu kaikenlaisesta, sitä sun tätä.  Myös sairauksista tulee jatkossa juttuja.  Mietin eräänlaista päiväkirjaa kokemuksistani ja elämän varrella tapahtuvista asioista. Ne kaikki on osa elämää. Hyvine ja huonoine asioineen. Onko sinulla toiveita tämän blogin suhteen?

Kohta ratkeaa arvonnan voittaja, otiko jo osaa siihen? Harmi kun en itse voi ottaa osaa :)
Kuvat ovat cco lisenssikuvia, eli kaikkeen vapaaseen käyttöön.

10 kommenttia:

 1. Kunnon väriterapia on aina hyvää lääkettä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista kukasta!

  Lyhennyt on päivien pituus ja sen myötä valoisuus. Aurinko näyttäytyy harvoin.
  Valolla on suuri merkitys, vireys tahtoo laskea ja mieli myös välillä.

  Osui tämän hetken ajatuksiini unelmointi etelän lämmöstä ja valoisuudesta.:)
  Bloggaaminen on mukavaa, saa iloa kanssa bloggaajilta ja voi myös itse antaa.

  Toukokuussa aloin tehdä pikkuhiljaa muutoksia ruokavalioon. Jalostetun sokerin jätin kokonaan pois. Riittävän sokerin saan luontaisesti hedelmistä. Pikkuhiljaa olen luopunut myös vehnäjauhoista, tilalle kauraa (ja ruista). Olo on huomattavasti keveämpi ja parempi.
  Helppoa se ei aina ole (eikä tarvikkaan), mutten aio luovuttaa.
  Liian suuria muutoksia ei passaa kerta rysäyksellä tehdä, jottei katoa innostus.:)  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus, näin se on,vähän kerrallaan mutta pysyviä ehkä :) Minä suunnittelen aina jotakin, se on kiva apuuhaakin.

   Poista
 3. Kamppailen sairauksien kanssa koko ajan, mutta päivä kerrallaan selvitään. Onneksi on lääkkeitä, muuten minua ei enää olisi.
  Nautin väreistä, nautin runoistasi, tekstistäsi. Lohduttaa, kun muillakin on ongelmansa, vaikka ei niitä kellekään haluaisi.
  Valoa sinulle ja voimia uuteen päivään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos UUna. Vaikka en paljoa näistä sairauksistani puhukaan, kyllä niitä on ja lisää tulee, mutta päivä kerrallaan :)

   Poista
 4. Välillä sairaudet tuntuvat valtaavan kokonaan, välillä taas muu tekeminen saa ajatukset muualle. Voimaa ja piristystä saa tosiaankin myös muiden blogeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, kun tekee mieleistä ajatukset kulkeutuu muualle,kiitos mummo :)

   Poista
 5. Olen ollut onnekas, olen välttynyt pahimmilta sairauksilta vaikka selkäkivut saavatkin joskus minut sängyn pohjalle. Voin vain kuvitella miltä tuntuu kamppailla päivittäin kipujen kanssa ja niinpä olen todella kiitollinen omasta terveydestäni. Voimia ja hyviä vointeja 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, näillä mennään ja nautitaan mitä on :)

   Poista