lauantai 26. marraskuuta 2016

Itselle joululahjaa... Kuva Amazonin verkkosivulta, kuvaa muokattu. Kuin suklaarasia :)
Nyt päätin tänä vuonna ostaa itsellenikin jotain "joululahjaa". Yleensä meillä on ollut tapana jättää aikuisten lahjat ostamatta ja se raha laittaa johonkin pitempään reissuun. Tänä vuonna emme ollet kovin kaukana lomalla, vain Suomessa. (Asun Saksassa ) Mutta ensi vuonna olisi taas pidemmän loman aika. Se mikä kohde on, riippuu vielä..minusta mihin lähden. Miestä kiinnostaa amerikka, mutta hän on ollut siellä jo niin monta kertaa ja minäkin jo muutaman että ajattelin Kanadaa tällä kertaa.  Nuo reissut ovat aina hintavia ja niissä vierähtää kahdesta viikosta kolmeen ainakin joten säästettävää on. Meitä reissuun lähtijöitä on kolme. Eli jokaiselle pitää siellä  olla jotkain kivaa..yksi vaihtoehto olisi tietenkin risteilyt, mutta tuo välimeri on niin koluttu ja karibialle en lähde. Ja mies ei halua Alaskan risteilylle eikä napajääätiköitä ihailemaan :)

No siis tuo lahjani tällä kertaa. On tietenkin hemmottelua itselle. Olen saunan ystävä ja kylpyjen. Joten tällä kertaa kallistuin kylpyyn ja sen tuomaan virkistävään hetkeen. Tilasin itselleni netistä tietenkin kylpypalloja ja levyjä paketin, jotka liukenee veteen ja antavat ihanaa tuoksua koko kylppäriin.

Yleensä luen kylvyssä, musiikki on hiljaisella ja saattaa olla lasi viiniäkin mukana. Jos en lue niin valot ovat tunnelmallisemmat, kynttilöitäkin...näin saa pienestä hetkestä tehtyä itselleen voimaa antavan hetken ja näin pimeenä aikana ainakin minä tarvitsen sitä.

En löytänyt valmistajan sivua, on kai vielä teon alla. Tuote ei ole kovin vanha. Mutta ainakin aivan biotuotetta, eli minulle tärkeitä arvoja ja tuon paketinkin voin polttaa saunassa sytykkeinä. En siis tee itse lisää muovijätettäkään. Ja kierrätykseen nuo pussukat sopivat vallanmainiosti. Ja saa kuulemma rahat takaisin ellen ole täysin tyytyväinen, hienoa! Jotkut blogit täällä saksassa olivat testannet ja antaneet hyvät pisteet sekä asiakkaat amazonin sivuilla jonne saa jättää oman mielipiteensä tuotteesta. Joten kiva nähdä mitä meltä itse olen.

Olen varovainen kosmetiikan kanssa, mutta biotuotteita, vegaaneja kokeilen mielläni.

Tuotetta ei taida olla suomessa mutta tämä postaus onkin lähinnä aiheesta itsensä hemmottelua. Eli miten itse sen toteutat? Ostatko itsellesi jotakin joululahjaa vai et?

Tuo paketti maksaa nyt tarjouksessa 30€ normaalisti näkyi olevan 50€ aikas hintava normaalina.

Tämä on siis oma lahjani ja kerron sitten kokemuksia. Saan tuon jo tiistaina joten taidan jo heti illalla testailla :) Kerkii tilaamaan uuden vielä ennen joulua jos niin kiva tuote on.

Muistakaa hemmotella itseänne!! Virkistävää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!


4 kommenttia:

 1. Itsensä hemmottelu jää yleensä viimeiseksi, ensin tulevat Mies ja lapset ja pikku Prinsessa. Jouluna kuitenkin varmistan, että saan sen Fazerin sinisen suklaalevyn ja hyvän kirjan. Mies yleensä tykkää, että kerron suoraan mitä haluan lahjaksi ja mielellään vielä, että ostankin ne itse ja hän maksaa. Hänelle helpompaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoo se näin olla minullakin,mutta olen huomannut että kun hemmottelen itseäni,siten jaksan hyvin hemmotella myös muita. :)

   Poista
 2. On kiva suunnitella kaikkea tulevaa. Kun aikansa miettii ja toiveita yhteen sovittaa, kyllä yhteinen toive lopulta löytyy.

  Itseään kannattaa hemmotella, itsehän parhaiten tietää mistä tykkää.
  Minä pelkään kaikkia tuoksuja, siksi en uskalla tilata mitään "haistamatta". Mutta testaa sinä, sittenpähän me muutkin kuullaan.

  Minä hemmottelin itseäni mustan perjantain rannekorulla. Olin jo monta kertaa sitä katsellut, mutta nyt innostuin tilaamaan, kun sai edullisesti. Ei se muutenkaan arvokas ollut, eikä kiiltävää kultaa. Katsotaan mahtuuko ranteeni ympärille...

  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, se suunnittelu antaa voimaa ja pitää mielen virkeenä. Tuoksut ovat minullekin joskus pahasta mutta katsotaan miten käy. Näin myös tosi kivan rannekorun mutta kallistuin näihin :)

   Poista