maanantai 21. marraskuuta 2016

Bona Valere mukana joulun tunnelmissa


Bona Valere kutsuu herkullisella uutuudella :

Signe Seebid kiinteyttävä hierontaöljy "Pippurinen Greippi". Eikö olekin ihana nimi?
Valmistautuminen pikkujouluun alkaa ainakin minulla hemmottelemalla itseäni.
Houkuttava vaahtokylpy ja sen päälle, hierontaa tai ainakin hierontaöljyä jos ei muuta ole saatavilla. :) Muuten kiva joululahja idea!!

"Erinomainen hierontaöljy, joka lämmittää, elvyttää ja stimuloi. Greipin eteerinen öljy elvyttää ihoa sekä vähentää selluliittia hieronnan avulla. Musta pippuri lämmittää ja stimuloi. Yhdessä ne muodostuvat hyvä tuoksuisen ja lämmittävän selluliittia vähentävän hierontaöljyn.... tämä tuote on tarjouksessa Bona Valeren sivuilla vielä hetken aikaa, joten kannattaa hyödyntää tarjous, nyt 28€ (40€ ) Käy lukemassa lisää sivulta tästä tuotteesta.

Oletko miettinyt jo kosmetiikka lahjaa ystävällesi, kaverille, miehellesi, tyttärelle, miniälle..hänelle jolla on jo kaikkea?
Bona Valere tarjoaa myös kivoja lahjaideoita. Voit koota oman paketin tai tutustua valmiiseen settiin joka on koottu kivoista tuotteista. Itse tykkään henkilökohtaisesti antaa pieniä paketteja, saippuat ovat aina listallani, erituoksuja, eteerisiä öljyjä unohtamatta.

Tässä teille muutama ihana setti...sisältö voi olla: huulivoide, sheavoi ja silkkisaippua tai huovutettu saippua, sheavoi, huulivoide tai tuoksukivi, ylang eteerinen öljy, silkkisaippua

Tässä on silkkisaippua, tuoksukivi ja ylang eteerinen öljy. Hemmottelua sekä iholle että mielelle!


Tässä on Huovutettu saippua, sheavoi ja huulivoide.  Ah mikä ihana saippua, huopa hivelee ihoa peseytyessä. Ja muuten tämä lahja on myös tukea antavaa: Lampaanmaitosaippuoiden huovutus tehdään yhteystyönä Viron Astangu kehitysvammaisten kuntoutuskeskuksen kanssa, jotka saavat työstä palkkatuloa.!


Tässä taasen Silkkisaippua, huulivoide ja shevoi. Ja iho kiittää! Ja muuten voit sanoa huulivoiteesta " makusi" ! Kun teet tilauksen sivulla lue ohjeet.

Hinta setillä on 30€ ja vain 8kpl, eli jos olet kiinnostunut ota yhteyttä heti Bona Valereen.


Tein tämän postauksen sen takia koska Bona Valerella  on hyviä tuotteita ja  Kiitoksena yhteistyöstä!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja hyviä tuotteita. Sain arvontapalkinnoksi näitä tuotteita ja olen hyvin tyytyväinen. Kiitos Esther Helmiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi osallistumisesta. Itsekin käytän näitä tuotteita ja tykkään,siksi postailenkin ihan omaksikin ilokseni,ilman että saan tästä hyötyä.

      Poista