Velhon verenpuhdistusYhteistyö Yrttipaja


Yrttiteejuomapussin kyljessä sanotaan että talven jälkeen tämä juoma olisi oikein edukseen. Mutta minusta juuri nyt. Aina kun tuntuu siltä että olisi hyvä puhdistaa "itseään" Olo on ja oli sen tuntuinen että ei pahammaksi nyt voi mennä. Tarvitsin jotakin mikä laittoi elimistön käyntiin ja hoitaa samalla mieltäkin. Kipeänä olen nyt ollut monta päivää, sellaista pientä mutta joka kuitenkin haittaa jokapäiväisiä hommiani.

Joten tätä olen keitellyt  muutama iltana. Ainakin mieli on virkeempi kun tietää että yrtit ovat aina hyväksi. Ja kun vielä mieluista juomaakin niin mikä ettei. Minusta on upeaa että saan ja voin kokeilla erilaisia tuotteita, ettei aina sitä yhtä ja samaa laatua.

Tässä on supervoimaa mukana, nokkosta, mesiangervonlehtelä, voikukanlehteä, minttua, siankärsämöä, juolavehnänjuurta, katajanmarjaa ja voikukanjuurta. Oikea puhdistus ja  virkistyspommi elimistölle siis! Kyllä roppa kiittää tästä kuurista ja itsekin kun tiedän vaikutuksista.

Kerrataanpas hiukan noiden yrttien tehoa.

Nokkonen: oikea vitamiini pommi!Sadassa grammassa nokkosen nuoria lehtiä on C-vitamiinia 150 milligrammaa. Lehdissä on paljon A-, B2- ja K11- vitamiineja, rautaa! Tämä jos mikä on hyvä lisä kun on flunssainen olo tai kuten minä nyt tarvitsen jotakin energiaa, piristystä.


Mesiangervonlehti : lisää virtsan eritystä eli nopeuttaa aineenvaihduntaa, ja lisää munuaisten puhdistustehoa samalla kun virtsaamisen tarve lisääntyy. Poistaa siten kuonaa ja helpottaa oloa jos on turvotuksia. Ja kun olo helpottuu myös teen virkistävä vaikutus näkyy ja tuntuu. Hyvä lisä tukkoiseen, flunssaiseen oloon. Lue tuo mesiangervopostaus.!

Voikukanlehtiä : Hyvä nesteenpoistaja. Eli jälleen tulemme tuohon aineenvaihdunnan lisääntymiseen. Sopii hyvin pienenä kuurinakin jotta elimistö poistaa sinne kerääntyneen ylimääräisen nesteen. Laksatiivinen vaikutus myöskin joten helpottaa ummetuksesta kärsiviä.

Minttu: Hyvä apu ruuansulatushäiriöissä ja rentouttaa mieltä. Raskaan ruokailun jälkeen hyvä apu ja lisättynä tähän yrttiteejuomaan jota kokeilin, on virkistävä, puhdistava vaikutus taattu. Nauti vaikka ihan pelkkäää minttuyrttitetä  niin huomaat sen rauhoittavan vaikutuksen. Luonnolla on omia konsteja helpottaa jännityksiä ja unettomuutta. Niitä hyvä osata hyödyntää.

Siankärsämö: Lisää vastustuskykyä!! Ja jo se vaikutus tekee hyvän olon ja mielen! Lue tuo aikaisempi postaus Siankärsämöstä!

Juolavehnäjuuri :Hyvä ruansulatuksessa. Kevyempi olo siis aineenvaihdunnan parantumisen myötä.


Katajanmarja: Sisältää c vitamiinia ja hyväksi ruansulatukselle.

Voikukanjuuri : Edistää ruansulatusta. Kuten edellä muutkin yrit. Makuna hiukan yksin "karvas" minun makuuni,yhdessä sopiva.

Vaikka nämä ovat samankaltaisia kaikki vaikutuksiltaan, on maku kuitenkin erilainen. Ja yhdessä näiden vaikutus on hyvä sekä mieto juomana. Kaikilla yrteillä on lisäksi omanlaisensa vaikutus ja ne sivuaa jokainen aineenvaihduntaa, hyvää oloa, tasapainoa elimistössä, ummetuksen helpottumista=aineenvaihdunnan parantuminen, virtsanerityksen lisääntyminen, siten ylimääräisen nesteen poistuminen, kuona-aineiden puhdistumien kiihtyvän aineenvaihdunnan takia, eli kaikki yhdessä tehostavat toisiaan ja yhdessä ovat tehokas yhdistelmä.

Ei suotta ole sanottu että verenpuhdistamiseen! Ja kuten jo aikaiseminkin sanoin hyvä kuurina ja sitten jälleen taukoa. Vaihdellen erilaisten yrttiteejuomien kanssa. Tutustu aina ensin sopiiko jokin tuote sinulle vae ei. Kaikki ei sovi kaikille, se on selvää.


Tämä yhteistyö postaus Yrttipajan kanssa. Jos ehkä ihmettelette miksi näin monia saman firman tuotteita postailen, siksi koska tykkään näistä tuotteista, käytän itsekin näitä, puhdasta luonnosta ja vaikka muualla asunkin, suosin paljon suomalaista laatua!Joko olet muuten tutustunut Yrttipajan tuotteisiin?? Eivät ole hinnalla pilattuja!
Nautitaan luonnonantimista!Kommentit

  1. Nuo Yrttipajan tuotteet ovat tosiaankin hyviä ja edullisia. Minäkin suosittelen.

    VastaaPoista
  2. Yrttipajan tuotteet ovat tuttuja, mutta pääosin keräämme itse talven yrtit.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteistanne! Itsekin kerään mitä voin, kaikkia en, eikä minulla oikein ole paikkaa montaa yhtäaikaa kuivattaa, enkä halua satsata kuvuriin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.