Hemmottelua edullisesti


Yhteistyöpostaus Yrttipajan kanssa


Mikä onkaan ihanampaa kuin rentoutua kylvyssä tai saunassa. Onneksi minulla on molemmat. Mutta tämä ihana energiakylpy ei tarvitse kumpaakaan jos sinulla ei niitä ole. Suihku riittää.  Itselläni on ollut tosi kiireistä ja hommia riittävästi joten on ollut ihanaa illalla antautua tämän yrttikylvyn mietoon tuoksuun ja virkistävään tunteeseen.

Kokeilin tätä ensin suihkussa jossa liotin pussissa olevan erillisen tuoksupussukan kuumassa vedessä kuten ohjeessa sanotaan 20-30 min, käytin vatia ja sillä sitten pesusientä/lappua apuna käyttäen pesin itseäni, sillä ei aina tarvitse olla saippuaa. Jo tuoksu saa aistit heräämään ja tuntee olonsa hyväksi. Tämä sopii suihkuun myös aamuisin, ei vain iltaisin! Ohjeessa sanotaan, että et tarvitse saippuaa yrttikylvyn kanssa, huuhtelu vedellä riittää, sekä saunan, että kylvyn jälkeenkin.

Saunassa tein samoin, liotin ensin ja pyyhin ihoa ennen ja jälkeen saunan löylyjen. Olen saunafani joten kaipaankin tälläistä hemmottelua itselleni sinne, se on kuin kylpylässä kävisi. Ja itseään pitää välillä hemmotella, antaa aistien vapautua ja nauttia olosta sekä kiireettömyydestä. Pienellä vaivalla saa itselleen hyvän olon. Mutta kotona ja se on halvempaakin, sopii minun kukkarolle täydellisesti.

Kylpy aivan samoin, tosin sinne voisi jäädä pidemmäksikin aikaa, sillä nautin myös lukemisesta kylvyn aikana.

Tässä pussissa on 3 pussukkaa, yksi on 10g ja yrttejä joita on käytetty on :

1. Ruusujuuri, jota on käytetty historiassa lisäämään voimaa, stressin hallintaan ja hillitsemään väsymystä. Tätä löytyy myös jo kiinalaisessa lääketieteessä ja käyttöhistoria tuhansia vuosia. Eli virkistävä käyttö jo tunnettua.

2. Vadelmanlehti jota käytetään kuona-aineiden poistossa ja siten sen virkistävä, puhdistava vaikutus piristää oloa. Myös iholla tämä vadelmanlehden miellyttävä vaikutus tuntuu.

3. Nokkonen, sen vaikutus on turvotusta vähentävä ja myös jalkojen kiputiloja lievittävää. Turvotus kun vähenee elimistöstä, olo kevenee ja se taas tuntuu virkistävänä.


Näitä kylpypussukoita voi käyttää myös jalkakylpyyn, ja itsekin sitä kokeilin. Kävelen edelleen paljain jaloin ja astuin tuossa jonkun pistiäisen päälle joten pikkuvarvas turposi ja puoli jalkaterääkin, sekä mustui. Tuntui hyvälle liottaa jalkoja tässä  kylvyssä ja katselin samalla elokuvaa. Todella rentouttavaa ja nautinnollista itsensä hemmottelua!

Ja muista kuivattaa pussukka, sitä voi käyttää parikin kertaa! Itse käytin 3 kertaa. Voin suositella lämpimästi ja näiden hyvien yrttien yhteisvaikutus on tasapainossa, ei liian voimakas tuoksu eikä liikaa yrttejä.

Oletko itse jo näitä kokeillut? Käy tykkäämässä heidän face sivuistaan ja saat uudet uutiset kätevästi heti ja Yrttipajan kotisivuilta löytyy paljon tietoa yrteistä ja edullsiia ostoksia. Nuo uudet sivut ovat houkuttelevat!

Tulossa kiva arvonta heidän tuotteista! Ole kuulolla :)

Kiitos Yrttipajalle tästä ihanasta kokemuksesta :)

Kommentit