tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kosteusvoide arvonta!

Olen nyt itse näitä testaillut päivittäin. Ja tuntuu hyvälle omalla ihollani. Ihoni on kuiva ja olen ollut paljon ulkona pihahommissa joten kädetkin sen mukaiset. Ihokin herkistyi auringossa kun olin helteessä koko päivän, joten testattu näitä on erilaiseen ongelmaan.

Karitevoi on rasvaista kuten sen pitääkin olla. Ja yhdistettynä manteliöljyyn se tekee siitä pehmeän käytettävän. Joku ei tykkää kun käsin joutuu näitä levittelemään mutta minulle se sopii kun samalla saa saa kädet sitten lopuksi rasvattua. Kynsinauhat, käsien iho kiittää kun joudun paljon käsiäni pesemään. Ja koska kävelen mieluummin paljain jaloin, jo pidemmän aikaa sekä ulkonakin niin jalatkin kiittää. ja tuo ihon palaminen, tuntuu tosi hyvälle kun on riittävän kosteuttava voide tasapainottamassa.. Allergikkokin olen.

Jokusia jo menikin, se tosi kivaa. Kun näin uutta itsekin aloittelen niin palaute, kiinnostus on aina mieluista ja kannustavaa. En myy mitä en itse ensin testaa ja hyväksi totea.!

Laitan kaksi tuotetta arvontaan eli

1. Kosteusvoide, karitevoi (sheabutter) ja manteliöljypohjaisen, ilman lisättyjä tuoksuja. Käsintehty suomalainen tuote siis kyseessä! 100ml peltirasiassa.

2. Kiinteä kosteusvoide, jonka voi ottaa käsimatkatavaroihin mukaan sen kiinteän muotonsa vuoksi. Siinä on mukana, karitevoi, kookosöljy, manteliöljy, mehiläisvaha ja tuoksuna syreeni. 80ml peltirasiassa.

Molemmat käsintehtyjä luonnonkosmetiikka, ilman säilöntäaineita, eläinkokeita, jne!

Tuolta kotisivuiltani löytyy lisää infoa näistä!


1. Lukijat pääsevät mukaan tai lukijaksi liittyvät! Muista liittyä jos et jo ole!  Ja muista kommentoida ja laittaa meilios. 1 arpa.

2. Jakamalla tämän sivullasi blogissa, facessa jne 1 arpa.

eli 2 arpaa voit saada. Käy lukemassa kotisivuillani tarkemmin näistä jos tuotteet eivät ole aineosiltaan tuttuja.

Tämä nopea arvonta, eli aikaa on 14.6 asti! Kommentoi oletko mukana ja monellako arvalla.

Tässä näkyy kiinteä kosteuvoide, jonka saa siis pois rasiasta ja ihon oma lämpö sulattaa sitä ja siten helppo levittää iholle.

15 kommenttia:

 1. Lukijana yhdellä mukaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Yhdellä mukana. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella mukana. Jaettu face! ^_^ kuulostaa hyvältä. En olekkaan aikaisemmin törmännyt tän kaltaisiin rasvoihin :)
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Yhdellä arvalla mukana! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Yhdellä arvalla lukijana .tuntuvat ihanilta.voiteilta. varsinkin syreenin tuoksuinen kun on lempukukkani. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Yhdellä arvalla mukana. Sopisivat varmasti myös minun kuivalle iholleni.
  klaara49@lukku.com

  VastaaPoista
 7. Oi vitsit, hyvältä kuulostaa, pakko osallistua :)
  talviuninalle(at)gmail.com
  Yksi arpa

  VastaaPoista
 8. Mukaan tietenki arvalla.Kiitos.Meili onkin sulla.

  VastaaPoista
 9. Mukana yhdellä arvalla. Vaikuttavat hyviltä rasvoilta. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. No niin,arvonta suoritettu perinteisellä lappusysteemillä ja poikani avustuksella kuten muutkin...ja esiin nousi nimi Ritva, onneksi olkoon. Laitan postia sinulle! Ja muille kiitos kun olitte mukana ja uusia arvontoja odotellessa nautitaan kesästä :)

  VastaaPoista