Luonto on voimaa antavaa


Vihreä väri herättää, se loistaa ja saa mielen virkeäksi. Jo pelkällä ajattelemisella saa hyvää aikaan itselleen. Pieni hetki jonka voi käyttää ihailemiseen kaiken kiireen keskellä. Katsella ympärilleen vaikka bussissa, siellä täällä on varmasti näkyvissä jo pieniä vihreitä keitaita. Tai nähdä auringon pilkistävän pilvien takaa. Kuinka se lämmittää ihoa.

Kuunnella lintujen viserrystä. Luonto on halvin voimaa antava lähde.

Täällä Saksassa on kevät pidemmällä kuin siellä Suomessa. Mutta luonnon herääminen on aina voimaannuttavaa. Uudistuminen on käynnissä. Miksi ei itsekin uudistuisi? Tekisi jotain hyvää itselleen, vaikka isuisi hetken puistossa, tai lähtisi metsään kävelylle. Ottaisi pyörän auton sijaan. Kävelisi tienreunustoja, sielläkin on nähtävää. Vaikka kaupungin harmaa on ympärillä, siellä joukossa on varmasti kevät. On varmasti vihreää ja luonnon voimaa nähtävissä. Kaikkialla.

 Se on helpoin meditaatio, nähdä luonto ja hengittää sen voimaa. Aistia luonnon voima.

Pienillä teoilla on iso vaikutus. Ei tarvitse heti alkaa ostamaan salitreenikorttia, riittää kun menee ulos. Halvin itsensä  hoito on luonnossa oleminen. Aina löytyy 10 minuuttia, ei se vaadi enempää. Jo tuo aika on paljon kun siihen panostaa kaikkensa. Hiljentyy ja antaa itselleen luvan olla vaan, luonnossa, luonnon keskellä tai ihailla vihreitä oksia keittiön ikkunan takaa. Ihailla vihreyttä missä sitä on. Hiljentyä aistimaan vihreys.!

Joka päivä vähän, on lopulta paljon. Ja se kaikki on itselle.Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin. Tulen mielelläni vastavierailulle.