sunnuntai 29. toukokuuta 2016

LehtoPeatin arvonta suoritettuNo niin jälleen on yksi tosi kiva arvonta suoritettu. Ja joku onnellinen pääsee kokeilemaan LehtoPeatin turvehoitoja tai tuotteita. Eli näin toimitaan, laitan voittajalle sähköpostia ja hän ilmoittaa mitä tuotteita haluaa tai haluaako lahjakorttina, jonka voi sitten myöhemmin käyttää selkäturvehoitoon! Tämä lahjakortti on ainoastaan Ähtärissä voimassa ja siellä vain selkäturvehoitoon!

Voittaja käy heidän sivuillaan ja valitse sieltä 50€ edestä tuotteita jos menee yli he laittavat laskun mukaan :) Ja ilmpoita ne minulle sähköpostissa, laitan heille viestiä ja saat tuotteet sitten postin mukana.

Näitä arvontoja tulee varmasti ajoittain lisääkin tai muita mm alekoodeja tuotteisiin tai muuta kivaa näiden LehtoPeatin tuotteiden mukana. Joten jos ei onni nyt suosinut, sitten myöhemmin! :) Ja heidän sivuillaan on hyviä tarjouksia joten poiketkaa kurkkaamassa!

Tässä linkki heidän sivuilleen, klikkaaJa voittaja on PiiUli, kannatti osallistua jo toistamiseen arvontaan!! Onnea sinulle! Laitan
meiliä tulemaan!1 kommentti:

  1. Paljon kiitoksia! :) Nyt on enää edessä valinnan vaikeus, että mitä tuotteita valkkaisi.

    VastaaPoista