lauantai 16. huhtikuuta 2016

Mahtava Hoitoturve arvonta, lue lisää!Sain aivan mahtavan arvontapalkinnon. Eli selkäturvehoito tai tuotteita lahjakortin jonka arvo on 50€!!!! Ellet pääse paikanpäälle Ähtäriin voit valita tuotteita.

Eli kerron lisää tästä hienosta hoitavasta turpeesta. Tämä kopioitu suoraan LehtoPeat sivuilta, joka tämän upean arvontalahjan antaa.

Puhdas suomalainen luonnontuote

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään; vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.
Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty.
Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Terapeuttinen vaikutus

Turpeen vaikutus hoitotapahtumassa perustuu sen sisältämiin bioaktiivisiin ainesosiin. Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat humushapot ja fulvohapot, joilla on kyky tunkeutua ihon läpi ja vaikuttaa sananmukaisesti pintaa syvemmältä. Niillä on myös kyky poistaa elimistöstä kuona-aineita. Turve sitoo tehokkaasti lämpöä, joka pysyy muuttumattomana pitkään.
Turvekylvyn korkea lämpötila kiihdyttää verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Se sitoo reumatekijöitä ja kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Hoitoturve sopii kaiken ikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Kehon ylikuumenemisen johdosta suositellaan kuitenkin varovaisuutta sydän- ja verenpainetautia sairastaville. Myös raskaana olevien on syytä noudattaa varovaisuutta. Emme suosittele kokovartalohoitoja, mutta paikallishoidot sopivat hyvin niin sydän- ja verenpainetautia sairastaville kuin raskaana olevillekin. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä.


Ja muuten suosittelen!  Itseään kannattaa hoitaa ja mikä sen parempaa kuin juuri luonnollisella tavalla. Itse kannatan luonnontuotteita, biotuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. 


Eli osallistua voit näin :

1. Olemalla lukijani tai liittymällä lukijakseni = 1 arpa.

2. Jakamalla, linkittämällä tämän arvonnan omassa blogissasi tai facessa,  jos
    molemmissa = 2 arpaa.

3. Tulemalla lukijakseni pääblogiini.Tai jos jo olet siellä.
    klikkaa tästä = 1 arpaa

4. Blogipolun ja Blogit.fi seuraajat saavat myös 1 arvan!

Arvonta on yhteinen näiden kahden blogini välillä.

Eli voit saada 5 arpaa itsellesi ja tämä on sen arvoista.  Muista kommentoida monella arvalla olet mukana!
Turvehoito on todella mahtava kokemuksena ja sen vaikutuksen voi vain itse kokea henkilökohtaisesti. Eli luonnonllista itsensä hoitoa mikä sen parempaa!!

Suoritan arvonnan 2viikon päästä eli 1.5.16 ja muistakaa jättää anonyymit sähköposti os. että jos voitto osuu löydän teidät.  Eli minä en jaa tuotteita vaan saatte lahjakortin!.

Tulkaa mukaan tähän ihanaan arvontaan ja lisää tulossa arvontoja, luonnonkosmetiikasta ja yrteistä mm. blogiini, pysykää kuulolla! 

22 kommenttia:

 1. Kiitos tiedoista. Luen jo blogejasi,jos osaan niin jaan tämän,enpä tiedä montako arpaa saan. Kiitos sulle.

  VastaaPoista
 2. Juu jaettu blogiini Ruostetta ja rakkautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki,sulla on siis 4 arpaa.Ja muuten tämä on upea lahjakortti.

   Poista
 3. Neljällä arvalla mukana, kaikki muut paitsi fb:ssä jako. Tervetuloa blogiini vastavisiitille, linkki tänne löytyy arvonnat-sivulta:

  http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/
  Blogisi vaikuttavat todella mielenkiintoisilta!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ja lukijaksi tulosta. Onnea arvontaan! Toivon että viihdyt blogieni parissa!

   Poista
 4. Olen arvonnassa mukana linkitin blokiini ja liityn molempiin bokeihisi oisko siinä neljä arpaa ole fb.ssa käyn siellä katsomassa josko löydän sieltä.Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukaan tulosta ja toivottavasti viihdyt blogieni parissa! Onnea arvontaan!

   Poista
 5. Liityin tähän blogiin.Yksi arpa! sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukaan tulosta ja laitoin tuonne toiseenkin, eli sinulla on 2 arpaa ja onnea arvontaan :)

   Poista
 6. Liityin lukijaksi molempaan blogiisi, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja samanhenkiseltä kuin itse, joten innolla lueskelen ja odotan lisää juttuja :) talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit mukaan ja onnea arvontaan :)

   Poista
 7. Molemmissa blogeissa lukijana mukaan kahdellako?
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit mukaan,sait 2 arpaa ja onnea arvontaan :)

   Poista
 8. Olipa mukava löytää tänne Blogit.fi kautta. :) Liityin Blogger-lukijaksi molempiin blogeihisi, 2 arpaa lienee siis sitä kautta. Klikkaan seurantaan myös blogit.fi:ssä. LehtoPeatilta olen käyttänyt turvekasvonaamiota, ja sitä ostaisin onnen osuessa lisää. Ihana tuote ja varmasti muutkin heidän tuotteensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit mukaan! Ja onnea arvontaan :)

   Poista
 9. Kahdella arvalla mukaan arvontaan :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Hellou,
  Kahdella arvalla mukaan! Molemmissa blogeissasi lukijana...

  VastaaPoista
 11. Moikka. Mukaan arvontaan kahdella arvalla. Molempien blogiesi lukijaksi lityin. Olivat uusia minulle. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana. Liityin myös pääblogiisi, josta en ennen ollut kuullutkaan tai sitten mennyt muuten vain ohi.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille mukaan tulosta ja arvonta suoritettu joten siiitä tuloee nyt seuraavaksi postaus.

  VastaaPoista